Nejprodávanější knihy - červenec 2020
politologie a politika

Tajná dohoda - 11%
(5x)
Od vstupu Trumpa do Bílého domu už uplynul víc než rok, ale stále není jasné, jak mohl právě on vyhrát. Hardingova kniha přináší existenčně důležité informace.
politologie a politika
Ukázky

Tajná dohoda

312 Kč
278 Kč
Vzpoura proti zkáze - 11%
(1x)
Již před zvolením Donalda Trumpa směřoval svět ke klimatické katastrofě. S prezidentem Trumpem sešlápl pedál plynu a přidal na rychlosti. Zbývá nám ostatním nějaká možnost, jak sešlápnout brzdu?
politologie a politika

Vzpoura proti zkáze

176 Kč
156 Kč
Tyranie: 20 lekcí z 20. století - 11%
(13x)
Jeden z předních intelektuálů současnosti, historik Timothy Snyder, přichází po velkých historických pracích Krvavé země a Černá zem s příspěvkem k aktuální debatě o dalším osudu liberální demokracie.
politologie a politika
Ukázky

Tyranie: 20 lekcí z 20. století

224 Kč
199 Kč
Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu - 11%
(3x)
Kniha Žlutý baron vypráví příběh pátrání dvou novinářů Deníku Referendum, Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky, po odpovědi na otázku, jaké jsou skutečné úmysly Andreje Babiše v politice. Vzali vážně jeho politická hesla a začali je poměřovat s realitou.
politologie a politika

Žlutý baron - Skutečný plán Andreje Babiše: Zřídit stát jako firmu

90 Kč
80 Kč
V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu - 11%
(1x)
Kniha V kapitalismu. Proti kapitalismu. Za hranice kapitalismu. spojuje texty tří přednášek, které John Holloway nedávno přednesl v Kalifornském institutu integrálních studií v San Francisku.
politologie a politika

V kapitalismu - Proti kapitalismu - Za hranice kapitalismu

176 Kč
156 Kč
Opuštěná společnost - 11%
(13x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
politologie a politika
Ukázky

Opuštěná společnost

260 Kč
231 Kč
Vladař - 11%
(1x)
Jeden ze skvostů světové literatury, v němž politik, diplomat a spisovatel Niccolo Machiavelli vytvořil jakýsi manuál vlády, učebnici určenou vladařům i všem, kteří je obklopují.
politologie a politika

Vladař

269 Kč
239 Kč
Osudné vynálezy lidstva - 11%
(1x)
Kniha je úvahou o osudech dvou mimořádných vynálezů lidstva: státu a jeho právu. Zahrnuje zejména úvahy o některých příčinách závažné krize, v níž se nejdokonalejší organizace lidské společnosti ocitla, a vizi dalšího vývoje.
politologie a politika
Ukázky

Osudné vynálezy lidstva

585 Kč
520 Kč
Kdo vládne světu? - 11%
Nejnovější kniha intelektuála, filozofa a aktivisty Noama Chomského přináší důkladnou kritickou analýzu současné mezinárodní situace.
politologie a politika

Kdo vládne světu?

342 Kč
304 Kč
Ne nestačí - 11%
Trumpova agenda je nejmarkantnějším symptomem dlouhodobě postupující krize a vyústěním těch nejhorších trendů minulého půlstoletí. Nyní už nestačí pouze vyjadřovat nesouhlas, je zapotřebí věrohodného plánu na uzdravení rozdělené společnosti.
politologie a politika

Ne nestačí

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 63 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>