Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
film a divadlo

Postava k podpírání - 11%
Soubor čtyř studií věnovaný jednomu z raných děl československé nové vlny – středometrážnímu snímku Pavla Juráčka a Jana Schmidta "Postava k podpírání".
film a divadlo

Postava k podpírání

179 Kč
159 Kč
Fenomén českého loutkářství - 11%
Ojedinělá publikace se zabývá historií českého loutkářství, které bylo jako svého druhu unikát v nedávné době zapsáno na seznam nehmotného kulturního dědictví České republiky.
film a divadlo
Ukázky

Fenomén českého loutkářství

504 Kč
448 Kč
O dramaturgii - 11%
Významný divadelní dramaturg a profesor DAMU nabízí ucelený pohled na dramaturgii, obor, který jinak neoplývá odbornou literaturou.
film a divadlo

O dramaturgii

179 Kč
159 Kč
Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění - 11%
(4x)
Kniha Světy na pokračování nabízí zcela nový pohled na fenomén seriálového vyprávění, jímž může zaujmout odborníky stejně jako fanoušky.
film a divadlo
Ukázky

Světy na pokračování. Rozbor možností seriálového vyprávění

269 Kč
239 Kč
Továrna Barrandov - 11%
Na Barrandově se dnes natáčí víc zahraniční než domácí filmy, ale do roku 1990 tamní studio platilo za symbol a pomyslné centrum české kinematografie. Kniha je prvním pokusem o historii tohoto centra.
film a divadlo

Továrna Barrandov

360 Kč
320 Kč
Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy - 11%
Publikace se pokouší především o vylíčení různých, někdy i zdánlivě okrajových okolností vzniku a průběhu činnosti spolku, tak jak je odráží zejména dobová korespondence.
film a divadlo

Brněnský Devětsil a multimediální přesahy umělecké avantgardy

523 Kč
465 Kč
O hercích a herectví - 11%
Knihu O hercích a herectví píše zkušený divadelník. Spoluzakladatel a první umělecký šéf Činoherního klubu v jeho slavné éře 60. let, autor jedné z nejhranějších českých komedií Tři v tom, dramaturg, režisér a divadelní pedagog.
film a divadlo

O hercích a herectví

216 Kč
192 Kč
Orbis cirkus - 11%
Připravovaná publikace se věnuje proměnám cirkusu v Českých zemích od dob tradičního cirkusu až po jeho současné formy označované jako nový cirkus.
film a divadlo

Orbis cirkus

312 Kč
278 Kč
Město a (jeho) divadlo
(1x)
Autor – královéhradecký patriot – věnoval svou knihu nejen výstižnému zmapování dlouhé divadelní tradice města, sahající až do středověku, ale zejména současnosti.
film a divadlo

Město a (jeho) divadlo

108 Kč
Slavná česká filmová klasika - 11%
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Slavná světová filmová klasika a obdobně jako její předchůdkyně obsahuje rozšířené recenze na více než 100 filmových titulů.
film a divadlo

Slavná česká filmová klasika

225 Kč
200 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 41 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>