Nejprodávanější knihy - červenec 2020
Evropa

Cykloturistická mapa SHOCart - Krkonoše 1:60 000 - 11%
Krkonoše na kole nejsou pro každého. Nejvíc si je užijí zkušenější cyklisté, kterým nevadí časté a intenzivnější stoupání. Ovšem najde se tu i pár tras na hřebenvoce vhodných pro cyklovýlet s dětmi.
Evropa

Cykloturistická mapa SHOCart - Krkonoše 1:60 000

152 Kč
135 Kč
Jací jsou? - Němci - 11%
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
Evropa

Jací jsou? - Němci

134 Kč
119 Kč
Pivní putování - 11%
Pojďte s námi za nápojem, od pradávna drahým Čechům, Moravanům i Slezanům. Za mokem zlaté barvy, řízné chuti a sametové pěny.
Evropa

Pivní putování

359 Kč
319 Kč
Rumunsko
Rumunsko bylo součástí Římské říše a má velmi bohatou historii. Důkazem je bezpočetné množství památek, které naleznete téměř po celé zemi.
Evropa

Rumunsko

376 Kč
Vysokohorské túry - Západní Alpy - 11%
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
Evropa

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
359 Kč
Itinerario - 11%
(2x)
Dílo „Itinerario“ je cestopisem z pera nizozemského cestovatele Jana Huyghena van Linschoten, který v 80. letech 16. století strávil několik let v portugalských službách v Indii ve službách arcibiskupa z Goy.
Evropa
Ukázky

Itinerario

448 Kč
398 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
Evropa

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Norové - 11%
Chcete pochopit norskou povahu? Pak je tato nová příručka právě pro vás! Vážně i humornou formou seznamuje s životním stylem Norů. Dozvíte se, jak pracují, co je baví, jak funguje norská rodina a společnost vůbec.
Evropa

Jací jsou? - Norové

134 Kč
119 Kč
Jací jsou? - Řekové - 11%
Zábavný průvodce řeckou povahou představuje Řeky ze všech stran. Dozvíte se, co je pro ně důležité, čím žijí, jak funguje řecká rodina i společnost. Rozdvojená osobnost Řeků fascinuje historiky už celá staletí.
Evropa

Jací jsou? - Řekové

134 Kč
119 Kč
Malta a Gozo - Lonely Planet - 11%
Úchvatně nádherné ostrovy Malta a Gozo mají pro každého něco: zářivé moře, plážové koktejly, historická města ze zlatavého kamene, prehistorické památky na vrcholcích útesů a potápěčské lokality proslulé jeskyněmi, lodními vraky i mořskými koníčky.
Evropa

Malta a Gozo - Lonely Planet

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>