Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
zdraví a výchova dětí

Barvy - 11%
(2x)
Nová kniha autora oblíbené Knížky nás originálním a hravým způsobem vtahuje do světa barev, jejich kombinací a míchání. Stránky plné barevných otisků prstů, skvrn a šmouh rozvíjejí dětskou představivost, vedou je k poznávání barev.
zdraví a výchova dětí

Barvy

203 Kč
180 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
zdraví a výchova dětí
Ukázky

Jemným dotykem

260 Kč
208 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
zdraví a výchova dětí

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Cesta ke šťastnému dětství - 11%
(1x)
Knížka věhlasné francouzské pediatričky Catherine Gueguenové, která se ve Francii stala ihned po vydání bestsellerem, je ojedinělá – objasňuje přímou souvislost mezi prostředím, ve kterém dítě vyrůstá, a zráním celé jeho osobnosti a především mozku.
zdraví a výchova dětí

Cesta ke šťastnému dětství

268 Kč
238 Kč
Rok s krtkem - 11%
Hra a prožitek představují nejefektivnější způsob předávání informací a osvojování si nových poznatků. Princip učení hrou vyzdvihuje také tato publikace, nabízející ve 23 kapitolách konkrétní a detailně připravené náměty pro práci s dětmi podle čtyř
zdraví a výchova dětí

Rok s krtkem

269 Kč
239 Kč
Co, kdy a jak ve výchově dětí - 11%
(1x)

Kritické periody vývoje, těhotenství, první chvíle spolu, jak na školáky, pocit méněcennosti, výchova k odpovědnosti, strach a úzkost dětí. Prof. Matějček odpovídá na základní otázku: "Kdy je při výchově pro co vhodná doba a co kdy nepromeškat?"

zdraví a výchova dětí

Co, kdy a jak ve výchově dětí

224 Kč
199 Kč
Hrajeme si ve školce+CD - 11%
Knihu tvoří soubor říkadel, lidových i původních, autorských pohádek, hádanek, doplňovaček, dramatizací, písniček, her a úkolů rozvíjejících u dětí dovednosti v oblasti řečové, pohybové, výtvarné, muzikální, motorické a rozumové.
zdraví a výchova dětí

Hrajeme si ve školce+CD

314 Kč
279 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku - 11%

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

zdraví a výchova dětí

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
319 Kč
Vývoj dětské kresby a její diagnostické využití - 11%
Dětská kresba je důležitou činností zejména v předškolním věku. Odráží se v ní psychický vývoj dětí, jejich způsob chápání okolního světa, ale i schopnost jej zobrazit. To znamená, že záleží i na jemné motorice a koordinaci ruky a oka.
zdraví a výchova dětí

Vývoj dětské kresby a její diagnostické využití

509 Kč
452 Kč
ÁDÉHÁDĚ - Jak na emoce dětí s ADHD - 11%
Publikace netradičním způsobem představuje problematiku ADHD a soustředí se zejména na porozumění světu dětí s touto poruchou, které je základem úspěšné práce s hyperaktivními a impulzivními jedinci.
zdraví a výchova dětí

ÁDÉHÁDĚ - Jak na emoce dětí s ADHD

431 Kč
383 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 17 > >>