Nejprodávanější tituly - červenec 2020
všeobecné a ostatní

Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem - 11%
Roky vědeckých výzkumů potvrdily všechny Hofovy teorie: Náš autonomní nervový systém je v našich rukách. Můžeme ho ovlivnit, využít ve svůj prospěch a bojovat proti onemocněním.
všeobecné a ostatní

Učeň ledu - Šest dnů s Wimem Hofem

251 Kč
223 Kč
Keto Reset Dieta - 11%
Jen tři týdny stačí a bude z vás jiný člověk. Keto reset dieta vám totiž pomůže přeprogramovat vaše geny na původní tovární nastavení.
všeobecné a ostatní

Keto Reset Dieta

386 Kč
343 Kč
Kompletní průvodce půstem - 20%
Po celé dlouhé dějiny se lidé postili. Ať z kulturních a náboženských důvodů, nebo jen kvůli neúspěšnému lovu, občasné hladovění bylo tisíce let přirozenou součástí života – až do nedávna...
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kompletní průvodce půstem

319 Kč
255 Kč
Poznáváme homeopatii - 11%
Homeopatie je léčebná metoda s dávnou tradicí a jasnými pravidly, aplikovaná s úspěchem u nás i v zahraničí. Tato praktická příručka přináší souhrn základních informací o šetrném způsobu léčby, který nenahrazuje, ale účinně doplňuje postupy klasické
všeobecné a ostatní

Poznáváme homeopatii

224 Kč
199 Kč
Skryté nebezpečí zdravých potravin - 11%
Jíte dostatek zeleniny, ovoce, luštěnin a dalších potravin, které jsou považovány za zdravé, a přesto vás trápí zdravotní potíže a přibíráte na váze? Chcete se vyléčit i z nemocí, s nimiž si západní medicína neví rady? Pomoc najdete v této knize!
všeobecné a ostatní

Skryté nebezpečí zdravých potravin

386 Kč
343 Kč
Šaman, mudrc, léčitel - 20%
Villoldo uvádí, že ústředním pojmem šamanského léčení je světelné energetické pole, jež má obklopovat naše fyzická těla. Učí nás vnímat a čistit otisky nemoci v tomto energetickém obalu a léčit tak sebe i druhé, stejně jako nemocím předcházet.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Šaman, mudrc, léčitel

225 Kč
180 Kč
Zázračné byliny aneb k dlouhověkosti bez léků - 11%
V osmnácti kapitolách se dozvíte, jaké byliny použít, jak maximalizovat jejich účinek a také kde je najít, ať už trpíte konkrétním zdravotním problémem nebo jen chcete zlepšit svůj psychický stav a očistit organismus od všeho nežádoucího.
všeobecné a ostatní

Zázračné byliny aneb k dlouhověkosti bez léků

269 Kč
239 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
všeobecné a ostatní

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
všeobecné a ostatní

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Jemným dotykem - 20%
Jemné doteky uvolňují napětí. Kraniosakrální terapie přispívá k budování pocitu důvěry a bezpečí a pomáhá vyrovnat se i s následky komplikovaného porodu.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jemným dotykem

260 Kč
208 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 160 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>