Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
medicína

Základy histologie - 20%
Základy histologie vznikly jako upravený a doplněný překlad autorovy starší anglické předlohy Outlines of Histology, opakovaně vydávané pro potřeby zahraničních studentů.
medicína
Ukázky

Základy histologie

110 Kč
88 Kč
Deník raka - 20%
(4x)
Deník raka je strhující zpověď ženy, která svůj boj se zákeřnou nemocí, jež jí byla diagnostikována v pouhých pětatřiceti letech, vyhrála.
medicína
Ukázky

Deník raka

199 Kč
159 Kč
Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi - 20%
Kniha je věnována jedné z nejčastějších chronických poruch neurotického spektra, která podstatně zhoršuje kvalitu života pacienta i jeho blízkých a způsobuje jim výrazné utrpení.
medicína
Ukázky

Generalizovaná úzkostná porucha v klinické praxi

339 Kč
271 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 20%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
medicína
Ukázky

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

390 Kč
312 Kč
Já blázním s vámi - 20%
Kniha Martina Jarolímka, uznávaného českého odborníka na léčbu schizofrenie, zakladatele a primáře Denního psychoterapeutického sanatoria Ondřejov, mapuje jeho celoživotní snahu o pochopení a léčbu psychotického onemocnění.
medicína
Ukázky

Já blázním s vámi

170 Kč
136 Kč
Jazyk a myšlení - 20%
Prostřednictvím jazyka se díváme na svět kolem nás a přemýšlíme. Znamená to tedy, že způsob chápání reality a myšlení jednoho národa, který hovoří svým rodným jazykem, se liší od chápání a myšlení lidí ostatních národností,kteří hovoří jazyky jinými?
medicína
Ukázky

Jazyk a myšlení

150 Kč
120 Kč
Žilní vstupy - 20%
Publikace přináší přehled dlouhodobých a střednědobých cévních vstupů — intravenózních portů, dlouhodobých centrálních žilních katétrů, periferně zavedených centrálních katétrů a midline katétrů — a vše s tím související.
medicína
Ukázky

Žilní vstupy

332 Kč
266 Kč
Jemný porod, jemné mateřství - 20%
Kniha Jemný porod, jemné mateřství stojí na pečlivém výzkumu, je prodchnuta hlubokou lidskostí a napsána kultivovaným jazykem.
medicína
Ukázky

Jemný porod, jemné mateřství

290 Kč
232 Kč
Obecná psychologie - 20%
V knize čtenář najde především podrobná pojednání o procesech prožívání a chování a podrobnou analýzu psychologie osobnosti, v níž dominuje zdůraznění psychologické funkce ega (sebejá) jako specificky lidského psychofyzického i duchovního subjektu.
medicína
Ukázky

Obecná psychologie

490 Kč
392 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 81 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 9 > >>