Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
medicína

Stručná anatomie člověka - 20%
Učební text Stručná anatomie člověka je výsledkem snahy autorů připravit stručnou učebnici velmi náročného oboru, která by poskytla základní orientaci a úvod do studia anatomie začínajícím studentům medicíny, ale zároveň podala znalosti anatomie.
medicína
Ukázky

Stručná anatomie člověka

200 Kč
160 Kč
Fyzikální vyšetření pro sestry - 20%
Kniha je koncipována jako základní učebnice pro studenty ošetřovatelství a sestry v praxi.
medicína
Ukázky

Fyzikální vyšetření pro sestry

254 Kč
203 Kč
Klinická propedeutika - 20%
Publikace je koncipována jako základní učebnice pro studenty ošetřovatelství, je však určena také všem sestrám v praxi. Naučí čtenáře základní techniky sběru anamnestických dat a fyzikálního vyšetření pacientů.
medicína
Ukázky

Klinická propedeutika

297 Kč
238 Kč
Pouť od mozku k duši - 20%
Teorie lidského vědomí jednoho z nejoriginálnějších neurovědců současnosti přináší průlomové informace ohledně podstaty vědomí a jeho původu. Jak ale takto náročné vědecké poznání zprostředkovat laické veřejnosti?
medicína
Ukázky

Pouť od mozku k duši

250 Kč
200 Kč
Sociální a posudkové lékařství - 20%
Učební text Sociální a posudkové lékařství je určen pro základní orientaci v oborech sociálního a posudkového lékařství studentům lékařských fakult a nejen jim. V první části učebnice se autoři zabývají problematikou sociálního lékařství.
medicína
Ukázky

Sociální a posudkové lékařství

150 Kč
120 Kč
Stručná biostatistika pro lékaře - 20%
Předkládaná publikace si bere za cíl seznámit stručnou formou především lékaře se základními metodami používanými při hodnocení medicinských dat. Jsou zde popsány principy induktivního statistického uvažování.
medicína
Ukázky

Stručná biostatistika pro lékaře

110 Kč
88 Kč
Klinická genetika - 20%
Publikace je určena pro pregraduální a postgraduální studenty lékařských fakult pro výuku předmětu Klinická genetika. Přináší základní teoretické informace z oboru, nezbytné pro řešení nejčastějších praktických situací v genetické ambulanci.
medicína
Ukázky

Klinická genetika

70 Kč
56 Kč
Mikrobiologie - 20%
Stručná učebnice zaměřená na studující, pro něž je klinická mikrobiologie součástí zdravotnického vzdělání. Vědomosti o vybraných druzích bakterií, virů, hub a parazitických prvoků mají napomáhat orientaci v mikrobiologii denní zdravotnické praxe.
medicína
Ukázky

Mikrobiologie

254 Kč
203 Kč
Mor 1480-1730 - 20%
(1x)
Morová nákaza byla nejen zdrojem paniky, drastických sanitárních opatření či morálního sebezpytování, ale představovala i složitý lékařský problém. Od vrcholného středověku do období osvícenství vzniklo na toto téma nesčetně traktátů.
medicína
Ukázky

Mor 1480-1730

260 Kč
208 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 81 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>