Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
humor

Muži v offsidu
Humorný obraz typického českého fotbalového obecenstva z doby před 2. světovou válkou.
humor

Muži v offsidu

205 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 3.
(1x)
Ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. Třetí část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem.
humor
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 3.

313 Kč
Muž jménem Ove
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
Morová rána
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
humor

Morová rána

178 Kč
Všechno nejlepší, paní Láryfáry
(1x)
Novém pokračování nesmírně oblíbené knihy Paní Láryfáry.
humor

Všechno nejlepší, paní Láryfáry

269 Kč
Hlas a jiné povídky
Kniha Hlas a jiné povídky obsahuje 23 povídek komika, moderátora, herce, dramaturga a spisovatele Petra Vydry. Humorně laděné příběhy zachycují leckdy lehce absurdní a místy mysteriózní, zároveň však veskrze lidské životní situace, jaké zažívá ve své práci či v osobních vztazích každý z nás. Prostřednictvím autorových textů se tak můžeme pousmát i nad svým vlastním „bláznovstvím“.
humor

Hlas a jiné povídky

233 Kč
Jací jsou? - Němci
Zábavný průvodce německou povahou je tady! Popisuje odlehčenou čtivou formou, jací Němci skutečně jsou. Dozvíte se, proč jsou hrdí na svou výkonnost, organizaci, disciplínu a preciznost, jaký mají smysl pro humor, ale také jak funguje rodina.
humor

Jací jsou? - Němci

134 Kč
Kuřbaba
KUŘBABA je humoristický román o lásce, sexu, zradě, chlastu a fetu inspirovaný skutečnými událostmi. Hlavní postavy se díky svému lidskému, mnohdy hanebnému jednání vrhají bezhlavě do pasti upředené z jejich závislostí a nenaplněných přání.
humor

Kuřbaba

260 Kč
Lidová tvořivost
Ošatka lidového humoru pro potěchu duše. Že už dnes nevzniká lidová poezie? Nesmysl! Žije pořád, jen za ní musíte sestoupit do suterénu mezi ochlasty, flamendry, zpustlíky, necudy, dlaždiče, ulejváky, prďochy, pobudy, hajzldědky a jiné citlivé duše.
humor

Lidová tvořivost

179 Kč
Malá šarmantní kniha humoru
Malá kniha kreslených vtipů. Kapka humoru na úkor nás všech, od pánů, přes ženy, psy, doktory, piva, svaté knihy, nesvaté lidi, gumové medvídky. Minimalistická kresba, slovní hříčky, či souzvuky zde společně budí dojem ze zimního spánku.
humor
Ukázky

Malá šarmantní kniha humoru

189 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 105 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 11 > >>