Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020

Přichází bouře - Doggerland 2.
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
Soběstačný
(8x)
Zuzana Dostálová napsala román o dospívání a dospělosti, o samotě a samostatnosti. Hrdinův život sleduje v rozmezí několika let a vyprávění nenechává jen na něm.
Ukázky

Soběstačný

150 Kč
Velká chyba - Doggerland 1.
(3x)
Když se inspektorka Karen Eiken Hornbyová ráno probudí s kolosální kocovinou, a navíc v hotelové posteli vedle svého šéfa, nemá radost ani z jednoho. A ještě ke všemu se u ní doma v kuchyni najde brutálně zavražděná žena...
Ukázky

Velká chyba - Doggerland 1.

278 Kč
Hana
(52x)
Třetí román úspěšné české autorky.
Existuje-li něco, co prověřuje opravdovost lidského života, pak je to utrpení. A existuje-li něco, co život znehodnocuje, pak je to utrpení, které člověk působí jiným.
Ukázky

Hana

259 Kč
Kráska v nesnázích
(3x)
Od chvíle, kdy mu zemřela milovaná snoubenka, nechce lord Quinn o manželství ani slyšet. Ovšem když se cestou na své venkovské sídlo stane svědkem incidentu, kdy se nechvalně známý floutek pokouší znásilnit mladou dívku, musí zasáhnout..
Ukázky

Kráska v nesnázích

109 Kč
Baletky
(15x)
Baletky mají dvě tváře. Tu přední, usměvavou a dokonalou, kterou vidí publikum.
Ukázky

Baletky

125 Kč
Kontrakt 2
(2x)
Další díl série o vztahu, který nezačal dobře – vzájemným pohrdáním a nenávistí, ale nakonec z toho byla láska.
Ukázky

Kontrakt 2

179 Kč
Umění být zdráv
(9x)

Vše je propojené: Jak se chovat k vlastnímu tělu a předcházet nemocem? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny Jan Vojáček vám ukáže, jak ve vlastním organismu probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii.

Ukázky

Umění být zdráv

279 Kč
Velikost člověka

Rok 1493, Milán, vrchol renesance. Městem se prochází Leonardo da Vinci a jeho sláva se šíří daleko za Alpy, až ke francouzskému dvoru.

Ukázky

Velikost člověka

209 Kč
Dcery nové doby
(7x)
Příběh čtyř přítelkyň narozených kolem roku 1900 a žijících v Hamburku je bohatou rodinnou ságou odvíjející se na pozadí dvou světových válek a tragických německých dějin 20. století.
Ukázky

Dcery nové doby

239 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>