Nejprodávanější tituly - červenec 2020
detektivky

Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Mrtvá v knihovně - 11%
(1x)
Klenot klasické detektivní prózy od nejprodávanější spisovatelky všech dob. V knihovně domu manželů Bantryových ze St. Mary Mead nalezla služebná mrtvolu mladé ženy.
detektivky

Mrtvá v knihovně

314 Kč
279 Kč
Dům na samotě - 11%
(5x)
Kdo vraždí mladé dívky? Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat.
detektivky
Ukázky

Dům na samotě

359 Kč
319 Kč
Mrtvý na Pekelném vrchu - 11%
(5x)
Historická detektivka či špionážní thriller z období tureckých nájezdů se svéráznými hrdiny – ostříleným válečným veteránem Steinem a vzdělaným notářem se slabostí pro ženy a víno Barbaričem. Ti řeší případ vraždy šlechtice a velezrady.
detektivky
Ukázky

Mrtvý na Pekelném vrchu

268 Kč
238 Kč
Kamenná opice - 11%
(1x)
Je jako přízrak… kde se ukrývá? K přístavu na Long Islandu se blíží velká čínská nákladní loď s uprchlíky a lidskými otroky. Americkým úřadům se podařilo zjistit, že na palubě se nachází i mezinárodně hledaný zločinec zvaný Duch, a požádaly o spolupráci věhlasného detektiva Rhyma a jeho asistentku Sachsovou.
detektivky

Kamenná opice

341 Kč
303 Kč
Svědkyně obžaloby a další povídky - 11%
Záměr, náhoda, nehoda? Anebo vyšší moc? Pokus o vraždu nabere nečekaný obrat, neboť najednou se role útočníka a oběti vymění… Ženský šestý smysl a nabitý revolver – to nevěstí nic dobrého…
detektivky

Svědkyně obžaloby a další povídky

332 Kč
295 Kč
Útočiště
(2x)
Co skrývá tajemný ostrov? A co skrývá lidská mysl? Sandrine přijíždí na malý ostrov blízko pobřeží převzít majetek po zesnulé babičce.
detektivky

Útočiště

179 Kč
Zbytečná oběť - 20%
(1x)
Strhující krimi thriller napsaný na motivy skutečních událostí!
detektivky
Ukázky

Zbytečná oběť

279 Kč
223 Kč
Zkouška neviny - 20%
(2x)
Když se ukáže, že Jack Argyle byl za vraždu své adoptivní matky odsouzen neprávem, všichni myslí na totéž. Kdo to udělal? A byl to někdo z členů rodiny?
detektivky
Ukázky

Zkouška neviny

299 Kč
239 Kč
Malé pikantní vraždy - 11%
(4x)
Lars Hvilling Hansen vede v podstatě obyčejný život. Až do chvíle, kdy ho opustí žena a on sám se navíc ocitne ve finanční tísni. Lars tak musí zvážit všechny možnosti. Naštěstí má senzační obchodní nápad!
detektivky

Malé pikantní vraždy

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 361 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 37 > >>