Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2020

Temný pán 1 - Školní roky
„Když se vzbudil, zjistil, že je v posteli… Podíval se na sebe.

Temný pán 1 - Školní roky

296 Kč
V bílém plášti
(3x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život.

V bílém plášti

224 Kč
Wavesbury
(4x)
Historická sága, která vás dostane!

Wavesbury

179 Kč
Vítěz je sám
(1x)
V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce.

Vítěz je sám

359 Kč
Artemis Fowl
(1x)
Artemis Fowl, dvanáctiletý kluk pocházející z kdysi zámožné zločinecké rodiny, působí díky své chytrosti jako zázračné dítě.

Artemis Fowl

242 Kč
Budoucnost lidstva
(1x)
Kniha slavného astrofyzika a popularizátora vědy Michia Kakua ukazuje, kam by lidstvo mohlo dospět v oblasti kosmických letů, zlepšování člověka a osidlování vesmíru.

Budoucnost lidstva

350 Kč
Co se děje se světem?
(1x)
Co se děje se světem? Náš svět prochází velkou proměnou a Václav Cílek se na ni dokáže podívat z rozmanitých úhlů pohledu a s vtipem.

Co se děje se světem?

359 Kč
Čtvrtá opice
(5x)
Je perfekcionalista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem.

Čtvrtá opice

314 Kč
Dokonalá manželka
(3x)
Dokonalý život. Dokonalá láska. Dokonalá lež. Nový thriller autora bestsellerů Ta přede mnou a Věř mi, který neodložíte, dokud ho nedočtete.

Dokonalá manželka

314 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 204 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>