Nejprodávanější tituly - červenec 2020
umění

Nepodrobený herec - 11%
Publikace francouzského divadelního kritika a esejisty rumunského původu vznikla z úvah zakládajících se na jeho vlastních zážitcích a prožitcích.
umění

Nepodrobený herec

203 Kč
181 Kč
Stopy tuše (čínské malířské texty) - 11%
(1x)
S komentáři a průvodními texty vychází první česká překladová antologie čínských klasických malířských textů, kterými mistři tušové malby formulovali a komentovali své umění v nejrůznějších epochách jeho vývoje a zrání.
umění

Stopy tuše (čínské malířské texty)

531 Kč
472 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
umění

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
Foto Ideal. Jindřich Zelenka
(2x)

Autor knihy, fotograf Prokop Paul, je pokračovatelem významné fotografické dynastie, na jejímž počátku stál Jindřich Zelenka, jehož životní osudy a tvorbu kniha mapuje. Zelenka se vyučil a pracoval jako asistent v ateliéru Rudolfa Bruner-Dvořáka.

umění
Ukázky

Foto Ideal. Jindřich Zelenka

351 Kč
Jiří Všetečka ...chodec s objektivem
Fotograf a pedagog Jiří Všetečka (* 1937) se proslavil umělecko-dokumentárními cykly, v nichž zvěčnil svoji celoživotní lásku Prahu.
umění
Ukázky

Jiří Všetečka ...chodec s objektivem

441 Kč
Opevněné kostely II.
Druhý díl, který máte nyní v rukou, pojednává o opevněných kostelech v oblastech Vysočiny, Pardubického, Jihomoravského, Moravskoslezského, Olomouckého a Zlínského kraje.
umění

Opevněné kostely II.

72 Kč
Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc
Konzultanti v otázkách umění s využitím svých rozsáhlých zkušeností, nabízejí prostřednictvím deseti tematických kapitol zasvěcený, ale přitom laikům srozumitelný vhled to někdy trochu záhadného světa sbírání současného umění.
umění

Sbírání umění: vášeň, investice a mnohem víc

116 Kč
Scénické tradice jihovýchodní Asie - 11%
Tato kniha má za cíl zmapovat doposud živé rituální a scénické fenomény významného regionu jihovýchodní Asie. Ten – na rozdíl od Číny, Indie a Japonska – není v české teatrologii adekvátně zpracován.
umění

Scénické tradice jihovýchodní Asie

216 Kč
192 Kč
Kdo je ten chlap? - 11%
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
umění

Kdo je ten chlap?

403 Kč
358 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
umění

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 266 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 27 > >>