Nejprodávanější hudba - červenec 2020

Slowhand
Reedice alba Slowhand od Erica Claptona z roku 1977.

Slowhand

800 Kč
Roztoky
Můžete tančit i poslouchat. Kapela Schodiště odjakživa kombinovala protiklady – veselé písně s neveselými texty a Roztoky jsou černé album plné barev. Svěží vítr a větší zapojení nástrojů pro kapelu tak charakteristických –klarinet, akordeon, saxofon.

Roztoky

269 Kč
Za hrany
Jarreti se rozhodli ignorovat svoji hudební škatulku a ve čtrnácti písních svého čtvrtého řadového alba se na téměř hodinové ploše představují ve své absolutní špičkové formě.

Za hrany

179 Kč
Studánko rubínko
Studánko rubínko je počinem Jiřího Pavlici a Hradišťanu v kategorii hudby pro děti. Tři desítky písní na verše Jana Skácela, Františka Halase, Miloslava Bureše, Věry Provazníkové, Františka Nechvátala a lidovou poezii, které nás provedou jarem od prvních sněženek přes velikonoční svátky až po svátek sv. Jana.

Studánko rubínko

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.

Slunci ležím v rukou

269 Kč
Nech světlo dohořet, Kateřino
Studiové album MCH BANDu Nech světlo dohořet, Kateřino je z roku 2007. Deska má dvě roviny - Ta první představuje kapelu beze změn – skupinu vede Mikoláš Chadima, který zpívá texty Ivana Wernische. Druhá je opačná – změnilo se téměř všechno ostatní.

Nech světlo dohořet, Kateřino

224 Kč
Tanec!
Když tanec, tak mazec! Ideální na provětrání sluchových, mozkových, srdečních a dalších závitů. Schodiště, to je cesta do netušených prostor a zákoutí, do temných sklepů a jasných výšin.

Tanec!

134 Kč
Hrajeme si u maminky
Při poslechu nového CD Hradišťanu si uvědomíte jak je důležité zpívat, a nikoli jen pasivně poslouchat, jak je dobré si připomenout písně, ve kterých je ukryt život našich předků, a jak je dobré, že vznikají písně nové.

Hrajeme si u maminky

269 Kč
Pálava
Páté řadové album pražské folkové hudební formace. Ze skladeb, které album naplňují, je možné vyčíst přímou inspiraci krajinou a kouzlem Pálavy. Tajemstvím a mýty opředené rytmy zrychlují tep v každém místě hudební osnovy.

Pálava

179 Kč
Zpívání u cimbálu
Třetí. album cimbálové muziky Strážničan z roku 2004, která svým muzicírováním přináší radost posluchačům přes 30 let. Na CD najdou společnou notu příznivci folklóru z Moravy, Slovenska i Čech.

Zpívání u cimbálu

179 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 61 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>