Nejprodávanější tituly - červenec 2020
sci-fi

Normálninec
Kniha sci-fi povídek zabývajících se řešením závažných životních témat s nadhledem, humorem a plných neotřelých a neočekávaných point...
sci-fi

Normálninec

134 Kč
Plyšákokalypsa
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

sci-fi

Plyšákokalypsa

224 Kč
Rick a Morty 4
Úspěšná komiksová série, rozvíjející megavtipný animovaný seriál Dana Harmona a Justina Roilanda pro [adult swim] Rick a Morty, pokračuje v krasojízdě!
sci-fi

Rick a Morty 4

269 Kč
Špinavá práce+
Rychlé bouráky, ostří hoši v italských kvádrech, lehká holka na každém rohu, a do toho jako všudypřítomná hudba štěkání samopalů a kvílení policejních sirén. Prostě gangsterská Amerika, jak ji znáte ze starých filmů. Ale něco je přece jen jinak.
sci-fi
Ukázky

Špinavá práce+

199 Kč
Výhled na hvězdy
Spense se podařilo získat si respekt. Už se nepotuluje po jeskyních a neživí se potkaním masem, ale jako zručná pilotka svádí boj s Krelly, kteří usilují o vyhlazení lidstva na planetě Detritus. Teď ji ale čeká další náročný úkol.
sci-fi
Ukázky

Výhled na hvězdy

217 Kč
Antihrdina
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi

Antihrdina

449 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Dlouhý Mars
(1x)
Rok 2040. Dlouhá Země se zmítá v chaosu. Drtivý výbuch Yellowstonu uštědřil civilizaci zničující ránu. Celé národy hledají možná bezpečná útočiště na myriádách Vkročných Zemí.
sci-fi

Dlouhý Mars

359 Kč
Emisar
(2x)
Dystopická sci-fi novela oceňované japonské spisovatelky žijící od roku 1982 v Německu. Autorka přináší vizi rodné ostrovní země, která se uzavřela před ostatním světem. Veškeré cizí vlivy a jazyky byly postaveny mimo zákon a staly se nežádoucími.
sci-fi

Emisar

201 Kč
Hegemonův stín
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.
sci-fi

Hegemonův stín

313 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 211 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 22 > >>