Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
sci-fi

Ravenor - 20%
(2x)
První díl série o inkvizitoru Ravenorovi navazující na trilogii Eisenhorn (Xenos, Malleus a Hereticus) ze světa Warhammeru 40 000.
sci-fi
Ukázky

Ravenor

149 Kč
119 Kč
Ravenor: Odpadlík - 20%
(3x)
Inkvizitor Ravenor pokračuje v pronásledování arcikacíře Zygmunta Molotcha – a lov na něj se pro něj změnil v posedlost. Touha ulovit svou kořist jej ovládá natolik, že neuposlechl přímý rozkaz Inkvizice a stal se i s celým svým týmem odpadlíkem.
sci-fi
Ukázky

Ravenor: Odpadlík

149 Kč
119 Kč
A zrodí se píseň - 20%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

sci-fi
Ukázky

A zrodí se píseň

249 Kč
199 Kč
AB ORIGINE - 20%
(5x)
Neobvyklý a napínavý příběh ze světa, ve kterém mizí z temných lesů děti, v záblescích světla celé vesnice a z lidské paměti i měsíce života. Ze světa, kde lidé nejsou vždy tím, kým se zdají být, a kde o vašem osudu rozhoduje někdo úplně jiný než vy.
sci-fi
Ukázky

AB ORIGINE

160 Kč
128 Kč
Čas žít, čas zabíjet - 20%
Další román jednoho z nejčtenějších českých autorů sci-fi žánru. Bývalý gladiátor, bývalý nájemný bijec, vrah. Kráčí z temnoty do temnoty, nikdo a nic ho nemůže zastavit...
sci-fi
Ukázky

Čas žít, čas zabíjet

179 Kč
143 Kč
Válka světů - 20%
(2x)
Slavný sci-fi román, známý také z moderního filmového zpracování S. Spielgerga. Obyvatelé Země netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách...
sci-fi
Ukázky

Válka světů

99 Kč
79 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Kybersex - 20%
Patnáct povídek odehrávajících se na pozadí alternativní reality, často s prvky dystopie nebo s pseudo-historie, kde hlavní roli hraje jedinec a jeho boj se zavedenými pořádky... nebo naopak snaha se přizpůsobit a zapadnout.
sci-fi
Ukázky

Kybersex

99 Kč
79 Kč
Slunce na útěku

Mike a Bessy, hlavní hrdinové této knihy, přežili katastrofu nevídaných rozměrů jen díky náhodě v krytu ve Skalistých horách. Po dvou relativně klidných měsících se rozhodnou svůj úkryt opustit a vydávají se hledat další přeživší.

sci-fi
Ukázky

Slunce na útěku

179 Kč
O poklad Ciboly - 20%

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

sci-fi
Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 77 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>