Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020
beletrie

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu - 20%
(6x)
Dalajlamova kočka je zpět se svými pozoruhodnými postřehy a pronikavými vhledy!
beletrie
Ukázky

Dalajlamova kočka a čtyři tlapky duchovního úspěchu

149 Kč
119 Kč
Královna ničeho - 20%
(5x)

On bude zkázou koruny a ničitelem trůnu. Série Krutý princ vrcholí. Získat moc je snazší než si ji udržet. Jude na to přišla, když ji zrada krále Cardana připravila o všechno. Je však odhodlaná dostat zpět, co jí patří – a příležitost se brzy naskytne.

beletrie
Ukázky

Královna ničeho

279 Kč
223 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen
(7x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.
beletrie
Ukázky

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

299 Kč
Nesmrtelný Cheops - 20%
Ambiciózní, spravedlivý a nemilosrdný. Zotročil národy, podmanil si cizí země a zničil protivníky. Ale ani chrámy, přístavy a kvetoucí obchod v mnoha zemích neuspokojily všechny jeho touhy. Potřeboval odhalit tajemství svatyně Thoth.
beletrie
Ukázky

Nesmrtelný Cheops

259 Kč
207 Kč
Schovej mě v dešti - 20%
(2x)
Tři generace žen, jeden příběh… Když Kate jako mladá utekla z domova, nezanechala za sebou žádné stopy. Toužila začít nový život daleko od rodiny a především od matky, ke které necítila takové pouto, jaké by dcera zřejmě cítit měla.
beletrie
Ukázky

Schovej mě v dešti

269 Kč
215 Kč
Zvuky probouzení - 20%
(3x)
Kniha manželů Třešňákových vypráví příběh výchovy dcery s autismem spojeným s mentální retardací a vážnými projevy chování. Není primárně svědectvím o autismu, ale spíše o hledání rovnováhy v extrémně náročné životní situaci.
beletrie
Ukázky

Zvuky probouzení

199 Kč
159 Kč
Chirurg - 20%
(14x)
Kariéra špičkového odborníka na pražské klinice předčasně skončila kvůli jednomu karambolu s alkoholem a následky teď musí nést nejen on, ale i jeho věčně nespokojená žena a dospívající děti.
beletrie
Ukázky

Chirurg

249 Kč
199 Kč
Muž bez minulosti - 20%
(2x)

Osmý případ Davida Rakera, specialisty na pátrání po pohřešovaných osobách.

Když se k médiím donese zpráva o zbitém mladém muži, který si nepamatuje, kdo je ani odkud pochází, rychle mu dají přezdívku „Muž bez minulosti“.

beletrie
Ukázky

Muž bez minulosti

239 Kč
191 Kč
Kdo má pod čepicí - 20%
(3x)
Když se malířka z Prahy Josefína Divíšková přestěhuje do Brodu a smíří se s tím, že život učitelky na malém městě je jedna velká otrava, její kolega z práce je nalezen mrtvý.
beletrie
Ukázky

Kdo má pod čepicí

79 Kč
63 Kč
Ohnivé znamení - 20%
(2x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
beletrie
Ukázky

Ohnivé znamení

248 Kč
198 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 1000 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 100 > >>