Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2020
česká

Velké kriminální případy
Autoři, historici Jiří Plachý a Ivo Pejčoch, zmapovali období českých, respektive československých dějin a pro každý rok této éry vybrali do své nové knihy kriminální případ, který se v té době těšil největší pozornosti celé společnosti.
česká

Velké kriminální případy

239 Kč
Voliéry
Pátá a bohužel poslední kniha, deníková próza Voliéry — intimní výpověď o neuroticky přecitlivělém vnímání světa kolem nás.
česká
Ukázky

Voliéry

215 Kč
Zátopek
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
česká
Ukázky

Zátopek

423 Kč
Zprávy z nitra
(1x)
Chtěla bych vám vyprávět svůj životní příběh o nemoci, která se proměnila v moc. V moc ovládnout svůj život a vzít za něj plnou zodpovědnost. Věřím, že každý dokáže změnit běh života. Co to znamená?
česká

Zprávy z nitra

269 Kč
Život je nádherný
(5x)
Román Život je nádherný svým způsobem završuje volný a předem neplánovaný triptych jednoho příběhu: v Indiánském běhu se vše začíná, v Roku kohouta graduje a Život je nádherný ho uzavírá, končí.
česká

Život je nádherný

224 Kč
Život na cestě: autobiografie
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
česká

Život na cestě: autobiografie

323 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
česká
Ukázky

Anežka

314 Kč
Autíčko Karlík
Prvňák Ondra dostane od svého tatínka pro radost autíčko, o kterém nejdříve vůbec netuší, že to nebude autíčko jenom na hraní. Krátké kapitoly mohou děti číst jako samostatné minipříběhy, jistě se ale budou těšit na další děj a přitažlivé ilustrace.
česká

Autíčko Karlík

224 Kč
Azurový svět
Geniálně vypointované minipovídky brněnského autora sci-fi nejen o zvláštním Azurovém světě.
česká

Azurový svět

89 Kč
Bart Simpson 10/2015: Velký vatař
Nové příběhy (nejen) omladiny ze Springfieldu.
česká

Bart Simpson 10/2015: Velký vatař

35 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>