Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020

Cesta života – Derech chajim
Kniha Derech chajim je mezi Maharalovými spisy výjimečná tím, že je souhrnným komentářem k jednomu celému traktátu Talmudu, k traktátu, který sám Maharal nazýval drahým a vznešeným, k traktátu Avot.
Ukázky

Cesta života – Derech chajim

99 Kč
Černá labuť
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
Filosofka Tereza
Filosofka Tereza aneb Vzpomínky na příběh otce Dirraga a slečny Éradice je vyprávěním o erotickém (a filosofickém) probuzení, jak je Tereza popisuje v rukopise svému milému hraběti.
Ukázky

Filosofka Tereza

100 Kč
Jak sbalit ženu 2.0
(3x)
Praktická příručka technologie lovu - aktualizované a doplněné vydání s cvičebnicí.
Ukázky

Jak sbalit ženu 2.0

189 Kč
Jan Masaryk
Kniha, kterou napsal Masarykův spolupracovník, diplomat Vladimír Vaněk na přelomu čtyřicátých a padesátých let, spojuje osobní svědectví a zaujetí autorovo se snahou o vylíčení objektivního Masarykova životopisu.
Ukázky

Jan Masaryk

148 Kč
Jedenáct minut
(1x)
Román Paula Coelha vypráví příběh o lásce a sexu, ale především je odvážným varováním před tím, co autor nazývá falešnými modely sexu.
Ukázky

Jedenáct minut

138 Kč
Julietta čili Slasti neřesti
Hrdinka této Sadovy prózy je ženským zosobněním zla. Po odchodu z kláštera se na francouzském dvoře se stává temnou bakchantkou, která praktikuje surové sexuální násilí a libuje si v děsivých zločinech. Zlo je zde obsesí a ctnost je nelidsky trestána.
Ukázky

Julietta čili Slasti neřesti

50 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
Nebe pod Berlínem
(8x)
Novela nastupující hvězdy českého literárního rybníku obsahuje lehce magické cool-příběhy z podzemí Berlína. Autor za svůj debut získal Cenu Jiřího Ortena 2002. Kniha byla oceněna jako Nejkrásnější kniha roku 2003 v kategorii beletrie.
Ukázky

Nebe pod Berlínem

145 Kč
Platnéř
(6x)
Strach ovládl Staré Město pražské a není radno vycházet po setmění. Historické krimi.
Ukázky

Platnéř

189 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>