Nejprodávanější e-knihy - červenec 2020

Jedenáct minut
(1x)
Román Paula Coelha vypráví příběh o lásce a sexu, ale především je odvážným varováním před tím, co autor nazývá falešnými modely sexu.
Ukázky

Jedenáct minut

138 Kč
Julietta čili Slasti neřesti
Hrdinka této Sadovy prózy je ženským zosobněním zla. Po odchodu z kláštera se na francouzském dvoře se stává temnou bakchantkou, která praktikuje surové sexuální násilí a libuje si v děsivých zločinech. Zlo je zde obsesí a ctnost je nelidsky trestána.
Ukázky

Julietta čili Slasti neřesti

50 Kč
Konejšivé signály
(1x)
Kniha shrnuje veškeré poznatky o konejšivých signálech a naučí čtenáře, jak lépe porozumět psům a jak tyto signály používat při komunikaci s nimi.
Ukázky

Konejšivé signály

139 Kč
Nebe pod Berlínem
(8x)
Novela nastupující hvězdy českého literárního rybníku obsahuje lehce magické cool-příběhy z podzemí Berlína. Autor za svůj debut získal Cenu Jiřího Ortena 2002. Kniha byla oceněna jako Nejkrásnější kniha roku 2003 v kategorii beletrie.
Ukázky

Nebe pod Berlínem

145 Kč
Platnéř - 30%
(6x)
Strach ovládl Staré Město pražské a není radno vycházet po setmění. Historické krimi.
Ukázky

Platnéř

189 Kč
132 Kč
Podoba
(17x)
Po úspěšném románu V lesích přichází mladá irská autorka s dalším strhujícím detektivním příběhem. Vyšetřovatelka Cassie je povolána na místo činu, kde s hrůzou zjistí, že zavražděná je její dokonalá dvojnice ... Dvě ženy, jedna tvář, jedna smrt.
Ukázky

Podoba

198 Kč
Poutník - Mágův deník
(5x)
První román světoznámého brazilského autora líčí neobyčejné putování za ztraceným mečem, cestu za vlastním osudem a nalézání životní síly.
Ukázky

Poutník - Mágův deník

138 Kč
Pražský hřbitov
(27x)
Román Umberta Eca, v němž vystupuje řada historických postav (mj. S. Freud, A. Dumas) líčí na pozadí událostí 19. století vznik fiktivního konspiračního plánu, který začal žít vlastním životem. El. verze bez obrázků.
Ukázky

Pražský hřbitov

199 Kč
Sex jako obohacení života
Kniha poskytuje návod k tréninku sexuálního reagování a prožívání na základě autorových mnohaletých zkušeností s léčbou různých sexuálních problémů a poruch u mužů i žen.
Ukázky

Sex jako obohacení života

152 Kč
Sexualita bez tabu
(1x)
Osobitá kniha, umožňující seriozní a nekompromisní čtenářský pohled na sexuální chování člověka, jeho zvyky a psychologii v podmínkách života dnešní složité doby a existence lidské civilizace v ní.
Ukázky

Sexualita bez tabu

175 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>