Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
světová

Snoubenci zimy - 11%
(1x)
První díl úspěšné fantasy ságy o světě plovoucích nebeských ostrovů. Kdysi dávno, během katastrofy zvané Velký třesk, se svět rozpadl na plující nebeské ostrovy zvané archy.
světová
Ukázky

Snoubenci zimy

432 Kč
384 Kč
Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení - 11%
Unikátní autentické svědectví, v němž Čechoslovák Filip Müller odhalil světu, co na vlastní oči viděl a zažil jakožto člen židovské¬ho sonderkommanda v osvětimské továrně na smrt.
světová

Sonderbehandlung neboli zvláštní zacházení

295 Kč
262 Kč
Spider-Man / Deadpool 1: Parťácká romance - 11%
Přichází největší parťácká romance všech dob - v podání tvůrců, kteří stáli na začátku Deadpoolovy kariéry. Díky nim tu máte dva marvelovské hláškaře v jednom týmu! Až tedy na to, že jeden má morální zásady a odpovědnost a druhý je prostě magor.
světová

Spider-Man / Deadpool 1: Parťácká romance

314 Kč
279 Kč
SpongeBob 2: Dobrodruzi všech moří, spojte se! - 11%
Sám SpongeBobův autor, Stephen Hillenburg, dal dohromady ztřeštěné příběhy se superhrdinskou tématikou. To, že hlavní hrdina žije na mořském dně a že je houbou v krátkých kalhotách, ještě neznamená, že by nemohl mít tajnou superhrdinskou identitu!
světová

SpongeBob 2: Dobrodruzi všech moří, spojte se!

242 Kč
215 Kč
SpongeBob 3: Příběhy ze zakletého ananasu - 11%
Třetí kniha komiksových příhod neohrožené mořské houby sestavená jejím samotným autorem.
světová

SpongeBob 3: Příběhy ze zakletého ananasu

242 Kč
215 Kč
Stálo to za to! - 11%
Další kniha Mirky Varáčkové je pronikavou sondou pod povrch běžné, zdánlivě normální rodiny, příběhem, ve kterém se překvapivě mnozí najdou. Neboť získat od života dobré karty někdy na rozehrání hry o štěstí nestačí.
světová

Stálo to za to!

269 Kč
239 Kč
Stávám se sám sebou - 11%
(1x)
Známý psychiatr a romanopisec odkrývá ve svých pamětech nejen úspěchy, ale i selhání, více než šedesátiletý vztah s milovanou Marylin, rodinný život i přátele nejen z řad slavných osobností oboru.
světová
Ukázky

Stávám se sám sebou

404 Kč
359 Kč
Stockholm: Recept na vraždu
(1x)
Kniha je volným pokračováním úspěšného titulu Stockholm: Přísně tajné. Nablýskaný svět luxusních restaurací má dvě tváře. To, co je vidět, jsou pokrmy netušených chutí, usmívající se obsluha, dokonalý servis.
světová

Stockholm: Recept na vraždu

89 Kč
Strašidelná chůva - 11%
(3x)
Autorce se podařilo vytvořit okouzlující svět, ve kterém skříně mluví a příšery pracují jako chůvy, svět, jenž svou propracovaností možná připomene svět Harryho Pottera.
světová

Strašidelná chůva

305 Kč
271 Kč
Střípky - 11%
Ivana je šťastná a spokojená. Miluje svého manžela, své dva dospívající syny i práci překladatelky historických románů. Je obklopena dobrými přítelkyněmi, množstvím lásky a něhy. Na svém životě by nechtěla nic měnit.
světová

Střípky

296 Kč
263 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>