Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2020

Bible Překlad 21. století  /paperback/
Nejoblíbenější „základní“ verze Bible21 je zpět v nové podobě, tentokrát jako kvalitní a praktický paperback.

Bible Překlad 21. století /paperback/

351 Kč
Big Joe
(1x)
Poprvé vychází knižní autobiografie legendárního zápasníka Josefa Šmejkala, známého po světě jako Big Joe.

Big Joe

270 Kč
Bílá kniha
Bílá kniha je intimní meditací o barvě. Náladu uvozuje výčet bílých věcí: sůl, sníh, led, měsíc, rýže, vlny, magnólie... Zároveň jde o autobiograficky laděné rozjímání nad smrtí vypravěččiny sestry.

Bílá kniha

233 Kč
Blázen
Povídky Klimka-Dobrzanieckého vyprávějí o lidech z dolnoslezského města Bielawa, z kraje při polsko-českých hranicích, kde bylo tak snadné stát se bláznem.

Blázen

224 Kč
Blíž tě nepustím
Přebíráte úkoly, které vám nenáleží? Je pro vás těžké říkat „ne“? Nasáváte do sebe často cizí pocity? A když se unavíte, máte sklon se před celým světem úplně uzavřít?

Blíž tě nepustím

314 Kč
Bouří prokletá
(1x)
Jmenuji se Mercedes Athena Thompsonová Hauptmanová a jsem automechanička. A kojotí měňavkyně… A družka alfy vlkodlačí Smečky columbijského poříčí.

Bouří prokletá

305 Kč
Budoucnost lidstva
(2x)
Kniha slavného astrofyzika a popularizátora vědy Michia Kakua ukazuje, kam by lidstvo mohlo dospět v oblasti kosmických letů, zlepšování člověka a osidlování vesmíru.
Ukázky

Budoucnost lidstva

357 Kč
Bylinkář
(2x)
Za doprovodu krásných a detailních ilustrací se v této knize děti naučí, jak léčivé byliny správně rozpoznat, sbírat, sušit, lisovat do herbářů i jak z nich vyrábět masti nebo tinktury.
Ukázky

Bylinkář

446 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
Ukázky

Cesta

250 Kč
Co nemůžeme poznat
(1x)
Významný současný britský matematik Marcus du Sautoy nás zve na expedici k hranicím lidského poznání. Budeme při ní hledat odpověď na otázku, zda existují věci, které z principu nemůžeme nikdy poznat.

Co nemůžeme poznat

448 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>