Nejprodávanější Kniha - červenec 2020
česká

Zatím dobrý
(1x)
Je to největší příběh studené války. Pětice mladíků s pistolemi se postavila po zuby ozbrojené dvacetitisícové armádě východoněmecké Volkspolizei a prostřílela se do svobodného Západního Berlína. Příběh bratří Mašínů a jejich rodiny vyprávěl spisovat
česká
Ukázky

Zatím dobrý

448 Kč
Dívka s havraními křídly
(1x)
Miriam je dívka, která si uchovala kontakt s duchovním světem. Vidí do sebe i ostatních a bravurně využívá svoji mysl tak, aby ona sloužila jí a ne naopak.
česká
Ukázky

Dívka s havraními křídly

356 Kč
Kniha smíchu a zapomnění
(5x)
Celá tato kniha je román ve formě variací. Jednotlivé oddíly následují po sobě jako jednotlivé úseky cesty, která vede dovnitř tématu, dovnitř myšlenky, dovnitř jedné jediné situace, jejíž pochopení se mi ztrácí v nedohlednu.
česká

Kniha smíchu a zapomnění

317 Kč
Žert
(4x)
Román Žert postihuje úděl intelektuála v totalitní společnosti.
česká

Žert

376 Kč
Češi, polibte mě…
(2x)
Kniha francouzského autora Mikaela Gwiloua, cizince dlouhodobě žijícího v Čechách, je jednou z mála opravdu upřímných reflexí, které si bez servítek berou na paškál náš národ.
česká

Češi, polibte mě…

161 Kč
Deník kastelána
(16x)
Deníkový příběh kastelána chytí čtenáře okamžitě. Hrdina knihy se znechucením opustí velkoměsto a zamíří na venkov, aby našel ztracený smysl života a zachránil své manželství.
česká

Deník kastelána

237 Kč
Instinkt dravce - 43%
(3x)
V pečovatelském domě v Oslu je nalezena mrtvá stařenka, které vrah do očí zarazil její vlastní pletací jehlice.
česká

Instinkt dravce

148 Kč
84 Kč
Nabíledni prázdno
(3x)
Kniha významné české básnířky (1946–2013) shrnuje její verše z pozůstalosti, obsáhlou fotografickou část, mapující autorčinu životní cestu v letech 1963 až 2013, a všechny rozhovory, které ve svém životě poskytla.
česká

Nabíledni prázdno

169 Kč
Znamení lyry
(1x)
Na vojenské střelnici u zdi rozpadlého stavení je nalezen mrtvý důstojník v modré uniformě letců. Zpočátku se vše jeví jako nešťastná náhoda – už týden totiž probíhá cvičení vojáků v záloze.
česká

Znamení lyry

215 Kč
Léto
(8x)
Po knížce o jaru přichází Léto. Autorka na obrázcích znovu vypráví své malé, vtipné příběhy všedního dne, které poutají a bystří pozornost, podněcují fantazii a řečové schopnosti, ale hlavně baví malé i větší děti.
česká

Léto

254 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>