Nejprodávanější audioknihy - červenec 2020

Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Vraždy podle abecedy
Slavný případ s detektivem na penzi Herculem Poirotem v hlavní roli.
Všechno začalo zdánlivě bláznivým anonymním dopisem s podpisem A B C. Po něm následovala vražda staré trafikantky...
Interpetuje Aleš Procházka v režii Hany Kofránkové.

Vraždy podle abecedy

359 Kč
Záhada hlavolamu
(1x)
V temných Stínadlech se cosi dalo do pohybu!

Záhada hlavolamu

332 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.

Hana

305 Kč
Hotýlek
(9x)
Některé věci jakoby existovaly mimo čas. Zůstávají stejné navzdory dějinám, válkám, totalitním režimům i počasí. Takový je i hotel pana Leopolda, vlastně spíše hodinový hotýlek, založený v dobách první republiky a nabízející potěšení a rozkoš pánům.

Hotýlek

296 Kč
Jiný TGM
(3x)
Pavel Kosatík sestavil Masarykův plastický obraz pro 21. století. Jiný TGM je pro všechny, kdo přemýšlejí o české demokracii a o tom, jak ji udržet. Zároveň přináší víc života a pochybností než pomníků a svatých obrázků.

Jiný TGM

359 Kč
Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy
(1x)
Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010).

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

269 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
Vítěz je sám
(1x)
V audioknize Vítěz je sám Paulo Coelho předkládá čtenářům věrný obraz světa, v němž žijeme a kde se natolik upínáme k bohatství a úspěchu za každou cenu, že mnohdy neslyšíme, co nám říká naše vlastní srdce.

Vítěz je sám

359 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 455 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 46 > >>