Nejprodávanější audioknihy - červenec 2020

Jičínské pole mrtvých
(1x)
Za městem Jičínem na cestě k Zebínu je ohrazená louka, na níž se od pradávna pohřbívaly oběti morových epidemií, ale také popravení zločinci, sebevrazi a kacíři. Jednoho dne se na této louce objeví mrtvé tělo velíšského lesmistra.

Jičínské pole mrtvých

269 Kč
Kdo ví, kde budu zítra
(3x)
Jak to dopadne, když si uznávaný komentátor Jindřich Šídlo sedne s Tomášem Etzlerem, spolupracovníkem americké CNN a bývalým reportérem České televize v Číně, a povídají si o novinařině?

Kdo ví, kde budu zítra

269 Kč
Kouzlo maličkostí
Filosof a teolog Anselm Grün radí, jak začít žít harmoničtější a radostnější život, těšit se ze vztahů, z toho, že jsme na světě, být se sebou spokojeni a zároveň být přínosem pro svoje bližní, jak objevit vnitřní klid a jak nepromarnit svůj život.

Kouzlo maličkostí

179 Kč
Marie Terezie
(1x)
Barvitý portrét jediné ženy na habsburském i českém trůně se zaměřuje nejen na státnické působení Marie Terezie v roli císařovny Svaté říše římské v letech 1740–1768, ale líčí i její soukromé záliby a vrtochy, obavy či frustrace.

Marie Terezie

332 Kč
Mlčící pacientka
(2x)
Slavná malířka Alicia Berensonová měla idylické manželství.

Mlčící pacientka

296 Kč
Motiv X
Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát?

Motiv X

359 Kč
Msta písecké panny
Detektivní příběh vynikajícího českého autora.

Msta písecké panny

314 Kč
Na chalupě s moderním fotrem
(1x)
Dominik Landsman, autor populárních Deníčků moderního fotra, už nám vysvětlil, že mateřská dovolená není žádná dovolená.

Na chalupě s moderním fotrem

269 Kč
Nonstop
(2x)

Strhující dobrodružná sci-fi Příběh velkolepé myšlenky, která pohltila veškerou realitu...

Ukázky

Nonstop

299 Kč
Planeta opic
Soror je latinsky „sestra“. Bude ale na této sesterské planetě vše tak, jak jsme „civilizovaně“ zvyklí? Výprava pozemšťanů k obydlené oběžnici v souhvězdí Orion, kterou líčí zápisky francouzského novináře Ulyxe Mérouxe vložené do láhve plovoucí vesmírem, se zprvu jeví jako spočinutí v ráji.

Planeta opic

296 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 461 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 47 > >>