Nejprodávanější audioknihy - červenec 2020

Wavesbury
(1x)
Je polovina 18. století a povstání příznivců stuartovského krále Jakuba na Skotské vysočině bylo poraženo. Anglický důstojník lord David z Wavesbury patří k vládním, vítězným jednotkám. Po bitvě se však nepouští do loupení a plenění jako ostatní.
Ukázky

Wavesbury

199 Kč
Závislé vztahy
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

Závislé vztahy

266 Kč
Boj o ostrov
(1x)
Na neobydlený ostrov na anglickém jezeře přijíždí tábořit skupina čtyř dětí. Zde potkávají dvě místní dívky - Amazonky a tak se zrodí přátelství na mnoho let...

Boj o ostrov

359 Kč
Čeho před smrtí nejvíce litujeme
(2x)
Příběhy lidí loučících se se životem se prolínají s osobním příběhem autorky, hledající pozitivní smysl plného prožívání přítomnosti při stejně plném vědomí vlastní konečnosti.

Čeho před smrtí nejvíce litujeme

266 Kč
Devátý hrob
(2x)
Další temný případ Fabiana Riska, bestsellerové série, která oslovila čtenáře po celém světě.

Devátý hrob

359 Kč
Irčan
(1x)
Lahůdka pro všechny milovníky mafiánských příběhů přináší netradiční non-fiction detektivku a současně barvité vylíčení nechvalně proslulé éry amerických odborů, které se v poválečném období staly prodlouženou rukou organizovaného zločinu.

Irčan

359 Kč
Zapomenutá vražda
Gwenda Reedová díky záhadným útržkům vzpomínek pomalu nabývá děsivé jistoty, že v domě, který si s manželem koupila, už kdysi byla a stala se v něm svědkyní vraždy. Podaří se jí za pomocí slečny Marplové odhalit tajemství dávného zločinu?

Zapomenutá vražda

269 Kč
Američtí bohové
Stín trávil tři roky ve vězení, kde se držel zpátky a snažil se přežít. Všechno co chtěl, bylo vrátit se do náručí své milující ženy a po zbytek života se vyhýbat malérům.
Ukázky

Američtí bohové

449 Kč
Jak si lidé hrají
(1x)
Audiokniha umožňuje porozumět, co se skutečně děje mezi lidmi během základních sociálních interakcí.

Jak si lidé hrají

266 Kč
Musela jsem zemřít
(4x)
Anita Moorjani ve své inspirativní autobiografii líčí, jak jí po čtyřech letech boje se zákeřnou nemocí tělo vypovědělo službu.
Ukázky

Musela jsem zemřít

269 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 464 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 47 > >>