Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
česká

Než se pěšec stane králem
Kaspián je boháč: má dluhů na rozdávání, mizerné kamarády, nezaplacené školné, nemocnou matku a rodinu, kterou nedokáže vystát. A ještě něco má Kaspián: zaměstnavatele, který chce, aby pro něj špehoval a kradl, ...
česká

Než se pěšec stane králem

266 Kč
Nonstop amok
Autobiografický román krále mikropovídek, člena radikálního pánského striptýzu Vyžvejklá bambule a autora oceňovaných dějin hororu Vyprávění nočních hubeňourů. Linhart naplno otevírá svoji třináctou komnatu.
česká

Nonstop amok

207 Kč
O Dešťovém kameni

Stará pověst praví, že na okraji velikánské skály, na níž stojí slavný hrad Buchlov, trčí ze země velikánský kámen, který je kouzelný. Ale jen za jistých podmínek...

česká

O Dešťovém kameni

133 Kč
O Hafíkovi, statečném pejskovi
Hafík je milý a hodný pejsek, taky trochu rošťák a neposeda. Bydlí v boudičce na dvoře u Marků v Pěkněnicích a touží být velmi statečný. Hafík chce být hrdinou. Rozumí se samo sebou, že pejskové se nesmějí bát ničeho.
česká

O Hafíkovi, statečném pejskovi

179 Kč
Ó, jak ti závidím
Fejetony Haliny Pawlowské, oplývající jejím osobitým humorem, ve kterých se dívá na život očima emancipované ženy.
česká

Ó, jak ti závidím

206 Kč
Osm světů 3 - Rodina
(1x)
Po vítězné bitvě Osmisvěťanů proti včelím lidem prchá Lea z poválečného chaosu na Zemi a vydává se na zdlouhavou cestu s cílem odhalit původ svých sil a najít dávné stvořitele potens. Úkol, který si stanovila, se ovšem zdá být takřka nesplnitelný.
česká
Ukázky

Osm světů 3 - Rodina

89 Kč
Pérák
Petr Stančík se ve své próze originálním způsobem ujal protektorátní městské legendy o superhrdinovi vzdorujícím nacistům a nabízí skvělou kombinaci napínavého příběhu, historického poučení a přesně odměřené dávky humoru.
česká

Pérák

224 Kč
Podivuhodná robotí expedice
Komiksově pojatá kniha určená dětem i dospělým, kteří milují humor, dobrodružství a sci-fi.
česká

Podivuhodná robotí expedice

266 Kč
Podoby
(1x)
Sbírka autorových próz a zamyšlení nazvaná Podoby je právě oním pozváním ke stolu a k naslouchání.
česká
Ukázky

Podoby

223 Kč
Pozorné srdce
(2x)
F. X. Šalda (1867–1937) i Jakub Deml (1878–1961) patří z dnešního pohledu mezi nejvýznamnější postavy české literatury první poloviny 20. století – v době jejich seznámení však byl Šalda osobností vnímanou jako „centrální“, Deml „okrajovou“.
česká

Pozorné srdce

321 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100