Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
beletrie

Drak spí
(7x)

Některá tajemství je lepší zapomenout.

V zapadlé jihočeské vesničce se před čtrnácti lety odehrálo něco, o čem Eliščina matka už nikdy nechtěla mluvit. Dospělá Eliška se teď vrací, aby dávné události pochopila.

beletrie
Ukázky

Drak spí

359 Kč
Šikmý kostel
(48x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
beletrie

Šikmý kostel

314 Kč
Jdu s hlavou vztyčenou
(3x)
Slavná slova Milady Horákové, napsaná v posledním dopisu adresovaném svým nejbližším, jsou titulem knihy publicisty Daniela Anýže věnované neobyčejnému životu rodiny české právničky a političky zavražděné komunistickým režimem v roce 1950.
beletrie

Jdu s hlavou vztyčenou

358 Kč
Divoké labutě
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem — v díle se totiž velmi šťastně snoubí solidní, věcné vylíčení historie Číny 20. století, plné neuvěřitelných zvratů, se střízlivě a skromně popsanou, avšak pohnutou osobní historií žen tří generací autorčiny rodiny.
beletrie

Divoké labutě

449 Kč
Bulbem záchranáře
(5x)
To máte: pád z výšky, mrtvice, epilepsie, tonutí, dopravní nehoda...
beletrie

Bulbem záchranáře

341 Kč
Slavnost bezvýznamnosti
(6x)
V českém překladu Anny Kareninové vychází Slavnost bezvýznamnosti, poslední román Milana Kundery napsaný francouzsky. Rozsahem útlý, ale obsahem hutný román je příběhem čtyř přátel v současné Paříži.
beletrie
Ukázky

Slavnost bezvýznamnosti

267 Kč
Ohňostrojení
(1x)
Fulghumovské eseje tak, jak je známe a máme rádi. Ohňostroj vtipu i moudrá zamyšlení. Autor bere čtenáře za ruku a vede ho na dobrodružnou výpravu, ukazuje mu svět novýma očima a poodhaluje něco ze svého procesu uvažování i tvorby.
beletrie

Ohňostrojení

268 Kč
The Lying Life of Adults
(5x)
A POWERFUL NEW NOVEL set in a divided Naples by ELENA FERRANTE, the New York Times best-selling author of My Brilliant Friend and The Lost Daughter.
beletrie

The Lying Life of Adults

440 Kč
Červený trpaslík - Omnibus
Liiterární podoba kultovního televizního sci-fi seriálu zahrnující čtyří díly (Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, Lepší než život, Poslední člověk a Pozpátku).
beletrie

Červený trpaslík - Omnibus

889 Kč
Kundera
(15x)
Obsáhlý Novákův životopis mapuje ve čtyřech oddílech Kunderovo rodinné zázemí, autorovy básnické počátky ve znamení stalinismu padesátých let, prominentní působení v letech šedesátých a život v hledáčku Státní bezpečnosti před odchodem do exilu.
beletrie
Ukázky

Kundera

718 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 1000 položek
1 2 3 .. 100 > >>