Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2020
neobyčejné osudy

Život mimo kategorie - 11%
(1x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
neobyčejné osudy

Život mimo kategorie

315 Kč
280 Kč
Mého manžela nezastřelil Kajínek
Kniha obsahuje vztahovou mapu postav, které sehrály důležitou roli buď v případu samotném, a nebo následně v životě autorky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Mého manžela nezastřelil Kajínek

89 Kč
Poslední romantik - 11%

Všechny podoby Markova životního trailu jsou zaznamenány podrobně a čtivou formou. Nová kapitola v knize se jmenuje Zapomenutá kapitolka, aktualizována a doplněna je bibliografie.

neobyčejné osudy

Poslední romantik

404 Kč
359 Kč
Dobrý den, světe! - 11%
Než uspěl coby americký velkoobchodník s ocelí, prošel Alex Čech (1927) komunistickým vězením, exilem v Německu a ve Venezueli. Jeho vzpomínky jsou osobitou výpovědí o světě po Druhé světové válce a oslavou svobodného lidského života.
neobyčejné osudy

Dobrý den, světe!

293 Kč
260 Kč
Síla věcnosti Olgy Havlové - 11%
(3x)
Sborník vzpomínkových textů a rozhovorů k nedožitým osmdesátým narozeninám Olgy Havlové se snaží poskládat co nejreálnější obraz zakladatelky Výboru dobré vůle, první porevoluční první dámy, uznávané osobnosti disentu a manželky Václava Havla.
neobyčejné osudy

Síla věcnosti Olgy Havlové

315 Kč
280 Kč
Bohumil Vít Tajovský ve vzpomínkách a dokumentech - 11%
Kniha vzpomínek představuje želivského opata, politického vězně a jednu z nejvýznamnějších postav českého duchovního života 20. století Bohumila Víta Tajovského.
neobyčejné osudy

Bohumil Vít Tajovský ve vzpomínkách a dokumentech

232 Kč
206 Kč
Náčelník - 6%
NÁČELNÍK je životním příběhem Ernesta Thompsona Setona (1860-1946) - spisovatele, malíře, vědce a reformátora, který se narodil ve viktoriánské Anglii, ale již v šesti letech emigroval se svou rodinou do Kanady.
neobyčejné osudy

Náčelník

322 Kč
303 Kč
Sibiřská výchova - 11%
(8x)
Fascinující portrét podněsterské komunity Urků, jež byla ve třicátých letech minulého století násilně přesídlena do oblasti dnešního Moldavska, svými kořeny však dodnes tkví v sibiřském prostředí a tamním způsobu života. Autobiografický příběh.
neobyčejné osudy

Sibiřská výchova

314 Kč
279 Kč
Na kanadském severu - 11%
(2x)
Leoš Šimánek navazuje v této knize na svou nejprodávanější fotografickou publikaci Kanada: Život v divočině. Popisuje rok života s ženou a synem ve srubu v kanadské divočině v odloučení od okolního světa.
neobyčejné osudy

Na kanadském severu

358 Kč
318 Kč
Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy
(3x)
Literární průvodce po krajích helvetského kříže.
neobyčejné osudy

Švýcarsko: Malá země s velkými příběhy

149 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 100 položek
<< < 1 .. 8 9 10