Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
humor

S Ježíšem na pivě - 11%
Nejznámější český mystik, JUDr. Eduard Tomáš, předpověděl v novinovém rozhovoru brzký opětovný příchod Ježíše. Dílko je vlastně takovým malým životopisem člověka, o kterém je autor přesvědčen, že je skutečně tím Tomášovým Kristem.
humor

S Ježíšem na pivě

116 Kč
103 Kč
Velká kniha vtipu - 11%
Velká kniha vtipu přináší průřez tvorbou Pavla Kantorka, jehož kresby jsou plné hravé ironie. Vybraných 500 vtipů určitě potěší všechny milovníky dobrého humoru.
humor

Velká kniha vtipu

449 Kč
399 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

humor
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Muž jménem Ove - 8%
(21x)

Román Fredrika Backmana o starém vzteklounovi odvedle komicky ztvárňuje řadu situací, které nám jsou důvěrně známé. dokáže stvořit svůj vlastní svět, ale zároveň nám říká něco důležitého o nás i naší době.

humor
Ukázky

Muž jménem Ove

373 Kč
343 Kč
Objevy - 11%
OBJEVY. Vůbec první Magazín MF DNES vyšel v září 1993 a hned v prvním čísle byla také rubrika Objev dnes. Za vznikem rubriky stál novinář Martin Komárek, mistrovskými příspěvky ji rozvíjel Ladislav „Denis“ Verecký.
humor

Objevy

261 Kč
232 Kč
Doktore, bacha na ženský! - 11%
Ať se v Ballybucklebo už dobře vyznáte, nebo se s oběma doktory a jejich bližními setkáváte prvně, vítejte ve světě humoru, přátelství a lásky!
humor

Doktore, bacha na ženský!

242 Kč
215 Kč
Robin - 6%
(3x)
Humoristický román o foxteriéru Robinovi a jemu podřízené rodině, které se postaral o nevšední život a poskytl jí nezapomenutelné zážitky.
humor

Robin

264 Kč
248 Kč
Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs - 6%
Matt Groening, vymrsknul magickou melanž, v níž najdete šílená šaškovská auta, zakleté cereálie, strašidelné špitály, závěti psané na servítkách, společenstva spjatá prstenem, upíry v sousedství a kostýmované komiksáky.
humor

Simpsonovi: Hokus Pokus Brutalběs

297 Kč
279 Kč
Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law - 6%
Bilingvní vydání humorných, moudrých a duchaplných výroků potrhlých technologů, byrokratů, stoupenců sociální spravedlnosti a bojovníků proti společenským zlořádům odvozených z klasické murphologie.
humor

Murphyho zákon/ The Complete Murphy´s Law

211 Kč
198 Kč
Kriminálník - 6%
Hrdina knihy je po letech propuštěn z vězení a hodlá radikálně změnit svůj život. Jeho vyprávění přeskakuje v čase z minula do budoucna a stává se originální, vtipnou a satirickou kritikou amerického kapitalismu.
humor
Ukázky

Kriminálník

219 Kč
206 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 104 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>