Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
zdraví a životní styl

Nemoc jako cesta - 11%
(1x)
Originální pohled na tělesná onemocnění – infekce, bolesti hlavy, úrazy, srdeční a žaludeční potíže, nádory a AIDS.
zdraví a životní styl

Nemoc jako cesta

269 Kč
239 Kč
Růže pro Plúta - 11%
Kniha Růže pro Plúta je o proměně. O té, která se vkrádá do našeho vědomí a mění je, o té, kterou sdílíme s přáteli a se všemi lidmi, s nimiž se setkáváme a kterých je stále víc.
zdraví a životní styl

Růže pro Plúta

284 Kč
252 Kč
Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli - 14%
(1x)
V knize najdete mnoho rychlých meditativních cvičení, od půlminutových až po pětiminutové, které vám pomohou významně omezit pocit stresu, zlepšit vaše zdraví a získat více energie. Tato meditativní cvičení jsou snadno naučitelná a velmi efektivní.
zdraví a životní styl

Rychlé meditace pro zklidnění těla a mysli

241 Kč
207 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
zdraví a životní styl

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Od chaosu k harmonii - 11%
Kniha kombinuje základy staré moudrosti kabaly s nejnovějšími poznatky vědy, takže představuje jakýsi kompletní vzorec života. Kabala, to je moudrost, jež podporuje jednotu a celistvost a potlačuje rostoucí egoismus každého z lidí...
zdraví a životní styl

Od chaosu k harmonii

214 Kč
190 Kč
Zdravé těhotenství, přirozený porod - 11%
(5x)
Třetí vydání úspěšné knihy, která citlivě provádí těhotenstvím, porodem, šestinedělím a kojením, který nabízí ověřené praktické návody, jak v těchto obdobích využít bylinek, homeopatických přípravků a éterických olejů.
zdraví a životní styl

Zdravé těhotenství, přirozený porod

629 Kč
559 Kč
Když chce dcera hubnout
Autorky knihy poskytují rodičům dívek rady, zda jsou obavy z tloušťky oprávněné, nebo ne, jak reagovat, když přílišná váha je jen přesvědčením dotyčné dívky, jak zavést správné stravovací návyky a co dělat, má-li dívka opravdu stabilní nadváhu.
zdraví a životní styl

Když chce dcera hubnout

89 Kč
Lochan kung - 11%

Proudí-li energie čchi bez překážek celým tělem, nacházíme se ve stavu rovnováhy. Jsme vitální, zdraví a spokojení. Lochan-kung je jedním z nejstarších systémů čchi-kungu.

zdraví a životní styl

Lochan kung

331 Kč
294 Kč
Zdravý muž - Psychické i fyzické mistrovství - 11%
Jedná se o ojedinělou publikací, shrnující nejnovější poznatky psychologů i praktických lékařů. Mladí muži se tak mohou detailně seznámit s tím, jak jejich organizmus vlastně pracuje a jak mohou co nejvíce napomoci jeho optimálnímu stavu.
zdraví a životní styl

Zdravý muž - Psychické i fyzické mistrovství

134 Kč
119 Kč
Pravidla Reiki v praxi - Rady učitelů Reiki - 11%
V této antologii se někteří z nejznámějších učitelů Reiki a autorů poprvé společně věnují životním pravidlům podle Reiki. Dříve byly páteří Usuiho systému přírodního léčení Reiki - nyní nám poskytují cenný návod, jak žít v míru se sebou samým...
zdraví a životní styl

Pravidla Reiki v praxi - Rady učitelů Reiki

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 156 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>