Nejprodávanější tituly - srpen 2020
medicína

Biosyntéza - výběr z textů - 11%
Kniha představuje psychoterapeutickou metodu s někomu možná tajemně znějícím názvem biosyntéza. Biosyntéza je moderním přístupem v somatické psychoterapii založeným na integraci poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích.
medicína

Biosyntéza - výběr z textů

151 Kč
134 Kč
Demence a jiné poruchy paměti - 20%
Publikace přináší kompletní obraz o poruchách paměti a demence, jejich typech a klinické prezentaci. Rovněž uvádí, jaké jsou jejich příčiny či co se v současnosti z této oblasti zkoumá, a také jak lze uvedené poruchy léčit.
medicína
Ukázky

Demence a jiné poruchy paměti

195 Kč
156 Kč
Německo–český/česko–německý lékařský slovník
Prohlubující se pracovní styky, řada školicích míst na německých univerzitách a nemocnicích, změna klientely v lázních a příhraničních oblastech vyžadují dobrou znalost německé lékařské terminologie.
medicína

Německo–český/česko–německý lékařský slovník

557 Kč
Právní minimum pro sestry - 20%
Zcela nová, moderní a ucelená příručka je vytvořena na základě nové legislativy a je určena sestrám, studentům i vyučujícím, kteří přicházejí do styku s nemocnými a jejich rodinami.
medicína
Ukázky

Právní minimum pro sestry

135 Kč
108 Kč
Psychologie umění - 20%
Vydání této monografie pokrylo mezeru v čs. bibliografii, kde doposud neexistuje psychologie umění ve vztahu ke všem uměleckým druhům.
medicína
Ukázky

Psychologie umění

492 Kč
394 Kč
Sociální psychologie - 14%
Autoři srozumitelnou a přehlednou formou vymezují předmět sociální psychologie, pojednávají mimo jiné o sociálním chování, o sociální inteligenci, komunikaci i sociálních skupinách.
medicína
Ukázky

Sociální psychologie

511 Kč
439 Kč
Základy klinické adiktologie - 20%
Adiktologie je multidisciplinární obor, který se zaměřuje na prevenci, léčbu a výzkum užívání návykových látek a jiných forem potenciálně závislostního chování, jejich dopadů na jedince a na společnost.
medicína
Ukázky

Základy klinické adiktologie

441 Kč
353 Kč
Nutriční podpora - 20%
Kniha je ucelená publikace zaměřená především na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. Je určena sestrám pracujícím na lůžkových odděleních i ambulancích, léčebných i sociálních ústavech.
medicína
Ukázky

Nutriční podpora

212 Kč
170 Kč
Anglicko-český stomatologický slovník - 20%
Moderní publikace potřebná jak pro komunikaci mezi stomatologickým personálem a anglicky mluvícím nemocným, tak pro odbornou komunikaci v zahraničí a zejména pro překlady anglické odborné literatury (metody, techniky, nástroje, materiálů).
medicína
Ukázky

Anglicko-český stomatologický slovník

382 Kč
306 Kč
Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče II - 20%
Další kniha z pera známého autora navazuje na úspěšnou publikaci Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče. Dílo, které je určeno nejen sestrám v praxi, ale i studentům ošetřovatelství, přináší další zajímavé kauzy.
medicína
Ukázky

Pochybení a sankce při poskytování ošetřovatelské péče II

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 164 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 > >>