Nejprodávanější knihy - srpen 2020
osobní rozvoj

Řeč emocí - 11%
(1x)
Emoce – zejména temné a nerespektované – v sobě obsahují obrovské množství energie. Všichni víme, co se může stát, když je vytěsníme nebo slepě vyjádříme.
osobní rozvoj

Řeč emocí

413 Kč
367 Kč
Sebekoučink - 11%
Tato kniha vám přehledně ukáže, jak se stát svými vlastními celoživotními kouči: jak si ujasnit, kdo jste, co chcete, jak toho dosáhnout, kde vzít odvahu, jak vytrva
osobní rozvoj

Sebekoučink

89 Kč
79 Kč
Trauma každodenního života - 11%
(1x)
Epstein vysvětluje, že trauma je univerzální zkušenost, která se neřídí lidskou logikou a nemusí nás nutně zničit, naopak v nás může probudit schopnost vztahovat se a být vnímavý vůči utrpení druhých.
osobní rozvoj

Trauma každodenního života

358 Kč
318 Kč
Vůdce, který nepotřeboval žádný titul - 11%
Ve své knížce autor mezinárodního bestselleru Mnich, který prodal své ferrari vypráví příběh Blaka Davise, nepříliš úspěšného prodavače, jemuž se v osobním ani pracovním životě nijak zvlášť nedaří a který žije ze dne na den bez cíle a smyslu, ...
osobní rozvoj

Vůdce, který nepotřeboval žádný titul

250 Kč
222 Kč
Závist, žárlivost a jejich smysl - 11%
Závist a žárlivost představují společensky zakázané pocity...
osobní rozvoj

Závist, žárlivost a jejich smysl

251 Kč
223 Kč
Co řeknete, změní váš svět - 11%
V každé situaci může člověk tím, jak mluví (k ostatním, ale i k sobě ve svých myšlenkách), buď podporovat pokoj, porozumění a mír, nebo násilí. Rosenberg ukazuje, jak jazyk a komunikace v tomto smyslu fungují a učí, jak redukovat bolest a násilí.
osobní rozvoj

Co řeknete, změní váš svět

224 Kč
199 Kč
Emoční balast
Kniha přináší neotřelý pohled na všudypřítomnou manipulaci v mezilidských vztazích. Popisuje toxické trio obranných mechanismů, které znepříjemňují život v osobním i pracovním životě. Tvoří je popření, sebeklam a obviňování.
osobní rozvoj

Emoční balast

134 Kč
Jak zvládnout syndrom vyhoření - 11%
Kniha přichází s překvapivým zjištěním: skutečnou příčinou vyhoření není přetížení a vyčerpání. To jsou pouze následky. K vyhoření dochází proto, že nemáme zdravý vztah k sobě a k lidem kolem sebe.
osobní rozvoj

Jak zvládnout syndrom vyhoření

242 Kč
215 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Líbánkový efekt - 11%
Líbánkový efekt: stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěrající z obrovské lásky. Váš život je tak krásný, že nechcete čekat na probuzení, abyste začali nový den, a děkujete vesmíru za to, že jste naživu. Bohužel, většinou má jen krátké trvání.
osobní rozvoj

Líbánkový efekt

305 Kč
271 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 223 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 .. 23 > >>