Nejprodávanější knihy - srpen 2020
osobní rozvoj

Lídři jedí poslední - 11%
(1x)
Autor Simon Sinek nabízí řešení, jak vybudovat stabilní a sebejistý tým, kde mají všichni pocit sounáležitosti a energii směřují k dosažení společného cíle.
osobní rozvoj

Lídři jedí poslední

314 Kč
279 Kč
Musicophilia - 11%
Oliver Sacks, nazývaný "dvorní básník medicíny", ve své další významné knize s názvem Musicophilia pátrá po místě, které hudba obývá v našem mozku, a po tom, jak ovlivňuje náš psychický i fyzický stav.
osobní rozvoj

Musicophilia

399 Kč
354 Kč
Nemůžete za to vy, ale on - 11%

Proč je tato kniha určená svobodným ženám? Protože my o vztazích přemýšlíme a mluvíme mnohem víc než svobodní muži. A když se všechno pokazí, mnohem častěji obviňujeme samy sebe! V duchu se ptáme: „Co je na mně špatného?“, „Co jsem udělala?“

osobní rozvoj

Nemůžete za to vy, ale on

178 Kč
158 Kč
Pravidlo 10X - 11%
Tato kniha zvýší 10X váš stávající úspěch.
osobní rozvoj

Pravidlo 10X

359 Kč
319 Kč
Sama sobě šéfem - 11%
Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor
osobní rozvoj

Sama sobě šéfem

267 Kč
238 Kč
Snění temnoty
(1x)
Kniha Snění temnoty: magie, sex a politika čelné představitelky hnutí wicca a významné politické aktivistky vystupující pod jménem Starhawk pozoruhodně spojuje oblasti magie, spirituality a snah o politické a společenské změny.
osobní rozvoj

Snění temnoty

62 Kč
Tajemství motivace - 11%
Potřebujete, aby lidé kolem vás dělali to, co od nich očekáváte? Svazek klíčů ke dveřím lidské motivace vám poskytne již třetí vydání úspěšné knížky "Tajemství motivace".
osobní rozvoj

Tajemství motivace

179 Kč
159 Kč
Ukliďte si v hlavě - 11%
Kniha zbavuje meditaci zažitých mýtů a zpřístupňuje ji co největšímu počtu lidí. Všem, kteří si přejí jednoduše zjistit, jak se vypořádat se životem a zvládat stres – v práci, v osobním životě i ve své hlavě.
osobní rozvoj

Ukliďte si v hlavě

242 Kč
215 Kč
Živý vesmír - 11%
(1x)
Věda tradičně tvrdí, že vesmír byl vytvořen z netečné hmoty a prázdného prostoru. Duane Elgin shromažďuje mimořádné důkazy z kosmologie, biologie a fyziky o tom, že vesmír není mrtvý, ale naopak výjimečně živý, ...
osobní rozvoj

Živý vesmír

269 Kč
239 Kč
Nenechte sebou manipulovat - 11%
(1x)

Jak rozpoznat manipulaci a jak se jí ubránit. Zajímavé téma je u nás v knižní podobě zpracováno poprvé, ačkoliv do kontaktu s lidmi, kteří námi manipulují, se dostáváme nezřídka. Nemusí to být jen v obchodě, v reklamě či v politice.

osobní rozvoj

Nenechte sebou manipulovat

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 223 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 .. 23 > >>