Nejprodávanější tituly - srpen 2020
kočky

Inteligentní hry pro vaši kočku - 11%
Knížka o tom, jak procvičovat inteligenci vaší ušlechtilé spolubydlící. Jak se kočky učí, co dovedou, proč si tak rády hrají? A je pravda, že se kočky nedají vycvičit? Kniha plná informací pomůže protáhnout mysl i končetiny vám oběma.
kočky

Inteligentní hry pro vaši kočku

224 Kč
199 Kč
Felix, plnou parou vpřed - 20%
(1x)
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield. Kniha s vtipným a laskavým nadhledem zachycuje každodenní život na nádraží, zdejší zaměstnance, různé postavičky a návštěvníky.
kočky
Ukázky

Felix, plnou parou vpřed

229 Kč
183 Kč
Inteligentní kočka - 11%
Kočky jsou nezávislá zvířata se zvláštními povahovými rysy. Mohou být hravé i odměřené, komunikují s námi, ale svým specifickým způsobem a často je jasné, že nestojí o naši společnost.
kočky

Inteligentní kočka

269 Kč
239 Kč
Hravé koťátko - 11%
Leporelo s výsekem vypráví o malém koťátku, které si rádo hrálo. Jak to dopadlo a jestli si s ním hrála i ostatní zvířátka na dvorku, se dozví nejmenší čtenáři z veselého leporela.
kočky

Hravé koťátko

71 Kč
63 Kč
Kočkám chutná kaviár - 11%
Autoři vás znovu zavedou do malé jihočeské vísky Poněšice, kde žijí se svými kočkami, a kromě toho, že nahlédnete do jejich soukromí, najdete ve vyprávění plném humoru vedle lidských receptů i recepty ryze kočičí.
kočky

Kočkám chutná kaviár

198 Kč
176 Kč
Kočka
Jedinečná kniha, kterou budete tvořit spolu se svou kočičkou: můžete si v ní zaznamenávat různé rošťárny a oblíbené činnosti od prvního dne, kdy se u vás doma objevila.
kočky

Kočka

44 Kč