Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
ostatní

Tlamovci v akváriu - 20%
Velice prakticky podaná akvaristická příručka, určená všem zájemcům o chov těchto často barevně atraktivních a přitom poměrně nenáročných ryb.
ostatní
Ukázky

Tlamovci v akváriu

271 Kč
217 Kč
Živé ploty v zahradě - 20%
Živé ploty nejsou jen stříhané zeravy, lidově zvané túje. Živé ploty mohou být mnohem pestřejší, mohou kvést a během roku měnit svou barvu. Lze je tvarovat do pravidelných geometrických tvarů, nebo nechat volně růst.
ostatní
Ukázky

Živé ploty v zahradě

118 Kč
94 Kč
Outdoorový průvodce - Český ráj - 20%
Anotace Český rájChráněná krajinná oblast Český ráj, geopark UNESCO, patří k tomu nejkrásnějšímu, co u nás můžete vidět.
ostatní
Ukázky

Outdoorový průvodce - Český ráj

139 Kč
111 Kč
Pěstujeme a tvarujeme bonsaje - 20%
Kniha je napsána v prvé řadě pro běžného pěstitele. Reaguje na stále rostoucí zájem o východoasijské zahrady, jejichž součástí bonsaje nepochybně jsou.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme a tvarujeme bonsaje

101 Kč
81 Kč
Skalničky v moderní zahradě - 20%
Publikace je věnována zejména začínajícím milovníkům skalniček, kterým by měla usnadnit orientaci v širokém sortimentu. Nicméně i zkušení pěstitelé zde mohou nalézt nové inspirace a třeba se i seznámit s druhy, se kterými ještě zkušenosti nemají.
ostatní
Ukázky

Skalničky v moderní zahradě

271 Kč
217 Kč
Tradiční textilní techniky - 20%
V této knize její autorka odhaluje zdroje lidské dovednosti v tomto oboru a předkládá přehled lidových textilních technik , jejich historický původ, rozšíření i návody na jejich osvojení a využití v současnosti.
ostatní
Ukázky

Tradiční textilní techniky

297 Kč
238 Kč
Udírny - 20%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
ostatní
Ukázky

Udírny

186 Kč
149 Kč
Léčivé rostliny na naší zahradě - 20%
Kniha o léčivých rostlinách je určena všem, kdo se zajímají o léčivé bylinky, a to nejen z pěstitelského hlediska, ale také z hlediska jejich významu jako koření, zdroje vonných látek a látek s léčebným účinkem.
ostatní
Ukázky

Léčivé rostliny na naší zahradě

149 Kč
119 Kč
Rostlinné insekticidy - 20%
První kniha u nás, která se uceleně zabývá ochranou rostlin před chorobami a škůdci pomocí přípravků, jež byly vyrobeny z látek rostlinného původu.
ostatní
Ukázky

Rostlinné insekticidy

149 Kč
119 Kč
Stavíme dům ze dřeva - 20%
Kniha, jejímž autorem je zkušený stavitel v oboru dřevostaveb, je určena nejen potenciálním stavebníkům rodinných domů, ale klade si za cíl oslovit také širokou stavební veřejnost.
ostatní
Ukázky

Stavíme dům ze dřeva

118 Kč
94 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 217 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>