Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
detektivky

Drak spí - 20%
(11x)
Dvojnásobná držitelka Ceny Jiřího Marka za nejlepší detektivní knihu vrací na scénu postavu kriminalisty Josefa Bergmana. Michaela Klevisová čtenáře v sedmém románu s oblíbeným hrdinou zavede do jižních Čech na místa, která jsou jen zdánlivě poklidná.
detektivky
Ukázky

Drak spí

319 Kč
255 Kč
Něco za něco - 20%
I obyčejná nudná fronta na vstupenky se může změnit v drama, když se kousek od vás rozhodne jeden řidič vyřídit si účty s jiným pomocí baseballové pálky...
detektivky
Ukázky

Něco za něco

298 Kč
238 Kč
Přichází bouře - Doggerland 2. - 20%
(2x)
Jsou Vánoce a inspektorka Karen Eikenová Hornbyová má volno, protože se dosud zotavuje ze zranění, která utržila v prvním díle série o souostroví Doggerland. Ale když se v opuštěném lomu najde mrtvola, vrací se Karen předčasně do práce.
detektivky
Ukázky

Přichází bouře - Doggerland 2.

278 Kč
222 Kč
Pomsta bílého jednorožce
(2x)
Vok z Rotštejna, který se honosí erbem Markvarticů, přijde za nevyjasněných okolností o manželku Anežku, kterou najdou mrtvou pod skálou, na níž se jeho hrad tyčí nad krajinou jako orlí hnízdo.
detektivky
Ukázky

Pomsta bílého jednorožce

199 Kč
Stará tajemství - 20%
(3x)

Inspektorka Lottie Parkerová ve třetí knize z celosvětově velmi úspěšné detektivní série řeší další temný případ: Když policie najde starší ženu, zavražděnou v domě své dcery, vyšetřování připadne inspektorce a jejímu parťákovi detektivu Boydovi.

detektivky
Ukázky

Stará tajemství

279 Kč
223 Kč
Svatba duchů - 20%
(2x)
Li Jen a Margaret Campbellová se několik let po dramatickém závěru Pekingského rozparovače vracejí v nové povídce.
detektivky
Ukázky

Svatba duchů

99 Kč
79 Kč
Marlow
(2x)
Berlín, konec léta 1935. V rodině Rathových si jde každý svou cestou.
detektivky
Ukázky

Marlow

299 Kč
Osudný slib - 20%
(3x)
Tým kriminalistů pod vedením inspektorky Kim Stoneové se jen pomalu vzpamatovává z tragické ztráty jednoho z nich, když je pověřen novým případem. V místním lesíku byl nalezen brutálně zavražděný muž a jeho totožnost Kim šokuje – je jím doktor Gordon Cordell...
detektivky
Ukázky

Osudný slib

279 Kč
223 Kč
Stíny Vichrovského kláštera - 20%
(1x)
Branou kláštera na Vichrově prochází nový prosebník o místo v řádu. Bartoloměj, mladík s temnou minulostí, je přijat mezi novice a záhy se v klášteře začnou dít strašlivé věci.
detektivky
Ukázky

Stíny Vichrovského kláštera

199 Kč
159 Kč
Dům na samotě - 20%
(6x)

Další napínavá detektivka od dvojnásobné držitelky Ceny Jiřího Marka Výtvarnice Nela po rozchodu s přítelem zůstala sama ve starém mlýně, který původně s partnerem chtěli zrekonstruovat. V téže době bylo v nedalekém lese nalezeno tělo mladé dívky, ucházející se o práci v místních dostihových stájích.

detektivky
Ukázky

Dům na samotě

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 249 položek
1 2 3 .. 25 > >>