Nejprodávanější audioknihy - srpen 2020
česká

O perníkové chaloupce a 5 dalších pohádek - 20%
Šest pohádek Boženy Němcové, jež nabízí tento titul, spojuje nejen to, že patří k nejznámějším, ale především jejich zvukové zpracování.
česká
Ukázky

O perníkové chaloupce a 5 dalších pohádek

69 Kč
55 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.
česká

Petrolejové lampy

169 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
česká

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Muži, kteří nenávidí ženy - 20%
(8x)
Rozsáhlý detektivní román (první díl trilogie Milénium). Novinář Mikael Blomkvist vyšetřuje starý kriminální případ, seznámí se s Lisbeth Salanderovou, mladou svéhlavou ženou-hackerkou, která se stane pro jeho pátrání nepostradatelnou. Globální bestseller.
česká
Ukázky

Muži, kteří nenávidí ženy

299 Kč
239 Kč
Čtyři dohody - 20%
(12x)
Myšlenky v této knize jsou úzce spojeny s Jaroslavem Duškem, který už od roku 2005 hraje v klubu Lávka divadelní představení založené na knize Čtyři dohody. Nyní je svým osobitým způsobem převedl do podoby nezkrácené audioknihy.
česká
Ukázky

Čtyři dohody

349 Kč
279 Kč
Muži v offsidu - 20%
Humoristický román Karla Poláčka patří k těm nejzábavnějším a zároveň nejpřívětivějším dílům české literatury. Potěchu v něm naleznou všichni, nejen příznivci fotbalu, protože v centru dění je úsměvný milostný příběh hlavního hrdiny Emana Habáska.
česká
Ukázky

Muži v offsidu

269 Kč
215 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 256 položek
<< < 1 .. 24 25 26