Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
světová poezie

Noční tance - 6%
(2x)
Výbor básní Sylvie Plathové v dvojjazyčném vydání.
světová poezie

Noční tance

212 Kč
199 Kč
Dotek tvého ticha - 11%
Výběr ze španělské mystické poezie Dotek tvého ticha přebásnil olomoucký biskup Josef Hrdlička. Zahrnuje třicet autorů šesti staletí (od patnáctého do dvacátého), například Terezii z Ávily, Jana od Kříže, Fray Luise de Leóna, Lope de Vegu, ...
světová poezie

Dotek tvého ticha

135 Kč
120 Kč
Jiné jméno pro domov - 58%
Představte si, že žijete docela normální život, máte staršího bratra, kterého obdivujete, bezva kamarádku, prima rodiče. Chodíte do školy, koukáte na americké filmy, rádi zpíváte a sníte o tom, že z vás jednou bude slavná herečka.
světová poezie

Jiné jméno pro domov

238 Kč
99 Kč
Rainmaker / Deštivec - 11%
Dvojjazyčný výbor z díla předního irského básníka. Básně Bernarda O’Donoghua (* 1945), jsou balady nebo jejich torza působící jako „archeologické nálezy.“
světová poezie

Rainmaker / Deštivec

257 Kč
228 Kč
Houby z Yuggothu / Fungi from Yuggoth - 11%
Sbírka básní Houby z Yuggothu (Fungi from Yuggoth) je výjimečná kniha. Je to jediná známá Lovecraftova sbírka poezie. Kniha vychází dvojjazyčně, každou báseň doprovází ilustrace Františka Štorma.
světová poezie

Houby z Yuggothu / Fungi from Yuggoth

539 Kč
479 Kč
Madona zabijáků - 11%
(2x)
Dnes již legendární výpověď o temných letech drogových válek v ulicích kolumbijského Medellínu. Černá báseň v próze, kde smrt je nejen každodenním chlebem, ale i vytouženou potravou, vysvobozením.
světová poezie

Madona zabijáků

197 Kč
175 Kč
Jiné básně - 11%
(1x)
Nicanor Parra (1914–2018) nikdy není tam, kde se na něj čeká. Fyzik, který se pustil do psaní básní. Básník, který vymyslel antibásně. Antibásník vyrábějící z tácků angažované artefakty.
světová poezie
Ukázky

Jiné básně

161 Kč
143 Kč
Listy trávy - 11%
Kniha Listy trávy je první český překlad původního vydání Leaves of Grass (1855) Walta Whitmana. Obsahuje i pasáže, které v pozdějších vydáních sám básník vyškrtal nebo poupravil.
světová poezie

Listy trávy

267 Kč
238 Kč
Píseň o návycích a závislostech - 11%
Málokterý ze současných polských básníků se těší u čtenářů i odborné kritiky tak svornému a příznivému přijetí jako Eugeniusz Tkaczyszyn-Dycki. Básně jsou v drtivé většině případů členěné do čtyřveršových strof.
světová poezie

Píseň o návycích a závislostech

170 Kč
151 Kč
Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie - 11%
(1x)
Antologie Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie představuje česky poprvé v takovém rozsahu básníky hispánské Ameriky (Mexiko, Kuba, Uruguay, Argentina, Peru, Kolumbie, Nikaragua).
světová poezie

Rozptýlené průsečíky. Antologie hispanoamerické modernistické poezie

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>