Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
kuchařky

Sportovní výživa - 20%
Získejte energii, ovládněte stres, vybudujte svaly, spalte tuk a zvyšte svou výkonnost. Celosvětově oblíbená kniha je ve svém třetím, doplněném vydání ještě lepší než dříve!
kuchařky
Ukázky

Sportovní výživa

339 Kč
271 Kč
Víc než jen vietnamská kuchařka - 20%
Uvařte si vietnamské speciality přímo u vás doma. Autoři, kteří vás povedou krok za krokem, jsou z těch nejpovolanějších – jedná se totiž o představitele druhé generace Vietnamců žijících v Česku.
kuchařky
Ukázky

Víc než jen vietnamská kuchařka

279 Kč
223 Kč
Deník Whole30 - 20%
Právě v rukou držíte vše, co vám scházelo pro úspěšné dokončení stravovacího restartu: svůj osobní deník, návod, povzbuzení, inspiraci, tipy a triky – prostě každodenního kouče a společníka, který vás bude motivovat a doprovázet den za dnem k cíli.
kuchařky
Ukázky

Deník Whole30

199 Kč
159 Kč
Fitness recepty - 20%
Vyzkoušejte některý z téměř sto snadných receptů a budete se cítit skvěle! Všechny jsou plné bílkovin, zdraví prospěšných tuků, obsahují minimum cukru, a hlavně výborně chutnají.
kuchařky
Ukázky

Fitness recepty

279 Kč
223 Kč
Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti - 20%
Zvládáte každodenní bezlepkové stravování, ale rádi byste svůj jídelníček obohatili i ve sváteční dny?
kuchařky
Ukázky

Radčina kuchařka bez lepku – slavnosti

339 Kč
271 Kč
Rychlé fit recepty - 20%
Vyzkoušejte jednoduché recepty, které využívají úplně běžné ingredience, přitom jsou lákavé a moc dobré a navíc budou podporovat i vaše předsevzetí žít zdravě. Můžete mlsat bez cukru, protože autorka vás naučí využívat přírodní sladidla (banány, med, jablka...).
kuchařky
Ukázky

Rychlé fit recepty

249 Kč
199 Kč
Bezlepkové laskominy 2 - 20%
Ve druhém dílu kuchařky Bezlepkové laskominy najdete desítky receptů na tradiční koláče a bábovky, ale i veganské raw dezerty nebo proteinové buchty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy 2

82 Kč
66 Kč
Bezlepkové laskominy - 20%
Musíte ze zdravotních důvodů držet bezlepkovou dietu, ale rádi mlsáte? Nebo jen chcete z jídelníčku vypustit lepek a ochutnat bezlepkové moučníky? V kuchařce najdete desítky receptů na jednoduché, zdravé, bezlepkové, ale chuťově úžasné dezerty.
kuchařky
Ukázky

Bezlepkové laskominy

82 Kč
66 Kč
Obědy a večeře nejen pro celiaky - 20%
Stravujete se bezlepkově? Chybí vám fantazie na chutná a zdravá jídla? Nebo jste zrovna zjistili, že trpíte celiakií a postrádáte nápady pro bezlepkové pokrmy?
kuchařky
Ukázky

Obědy a večeře nejen pro celiaky

79 Kč
63 Kč
Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž - 20%
(3x)
Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl?
kuchařky
Ukázky

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 27 položek
<< < 1 2 3 > >>