Nejprodávanější tituly - srpen 2020
hudba

Karel mezi námi - 11%
(2x)
Kniha o malém a zároveň velkém muži z "hanáckých Athén"; nepohodlným, tamtěm tehdy i těmhle nyní. Karel Kryl.
hudba

Karel mezi námi

315 Kč
280 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
hudba

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Píseň z pytlíku na zvratky - 11%
(3x)
Umělecká kronika Nickova turné s kapelou Bad Seeds po dvaadvaceti severoamerických městech během léta 2014. Sestává z deníkových záznamů, dávných vzpomínek, intimních úvah, fantaskních představ, písňových textů a básní.
hudba
Ukázky

Píseň z pytlíku na zvratky

205 Kč
182 Kč
Slade Story - 20%

Počátkem 70. let viděla britská veřejnost ve čtveřici mládenců z průmyslového Wolverhamptonu nástupce nedávno rozpadlých Beatles. Byli čtyři jako oni, hráli na stejné nástroje jako oni, vzbuzovali davové šílenství jako oni.

hudba
Ukázky

Slade Story

149 Kč
119 Kč
Special Deluxe - 11%
Autobiografii Special Deluxe autor sám ilustroval a vzniklo tak výjimečné dílo – proud vzpomínek, obrazů a názorů jednoho z nejoriginálnějších umělců naší doby. Kniha volně navazuje na úspěšnou Youngovu prvotinu Hipíkovy sny.
hudba

Special Deluxe

448 Kč
398 Kč
Jak udělat revoluci - 11%
(3x)
Struhující, burcující a šokující vzpomínky členky skupiny Pussy Riot, jinak též studentky filozofie a aktivistky za lidská práva v Rusku. Obdržela několik mezinárodních cen.
hudba

Jak udělat revoluci

251 Kč
223 Kč
Johnny Cash, I see a darkness - 11%
Johnny Cash, bekanntester Country-Sänger aller Zeiten, Rebell, Idol von Musik-Fans aller Generationen ? eine Legende bereits zu Lebzeiten.
hudba

Johnny Cash, I see a darkness

348 Kč
310 Kč
M Train. Vzpomínky - 11%
(2x)
Nový titul zpěvačky, básnířky a spisovatelky Patti Smith, autorky slavné knihy Just Kids, je ojedinělým autobiografickým záznamem.
hudba

M Train. Vzpomínky

314 Kč
279 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů - 11%
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
hudba

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
262 Kč
Nebojte se klasiky! 14 Gaetano Donizetti: Nápoj lásky - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky! 14 Gaetano Donizetti: Nápoj lásky

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 43 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>