Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
neobyčejné osudy

Cesta vojáka - 20%
Kniha Cesta vojáka představuje osobní příběh, ve kterém autor zachytil svou vlastní cestu – od své motivace pro vstup do armády přes zážitky během základní vojenské služby až po tvrdý výcvik a mnohaleté působení ve službě jako profesionální voják, během které se zúčastnil i čtyř misí v Afghánistánu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Cesta vojáka

189 Kč
151 Kč
Doktor vězeňských věd - 20%
(1x)
Žije totiž s přesvědčením, že po světě zkrátka chodí lidé, jejichž jediným úkolem zde na zemi je škodit. Jiří Stránský se ale nedá otrávit nikým a ničím – na to si toho prožil už dost. Lágr v padesátých letech, další vězení v letech sedmdesátých, po revoluci neustálý tlak, aby konečně vstoupil do politiky… Nikdy to neudělal.
neobyčejné osudy
Ukázky

Doktor vězeňských věd

179 Kč
143 Kč
Století Miroslava Zikmunda - 20%
Životopisná kniha Století Miroslava Zikmunda přináší osobitý pohled na bouřlivé dějiny dvacátého století očima muže, který poznal celý svět. Velikost e-knihy je 60 MB.
neobyčejné osudy
Ukázky

Století Miroslava Zikmunda

389 Kč
311 Kč
Chlapec, který přežil pochod smrti - 20%
(1x)
V roce 1981 sepsal Pavel Taussig pro svého staršího syna k jeho jedenáctým narozeninám svůj životopis. To proto, že i jemu bylo jedenáct, když se ocitl v Osvětimi. Poté přežil ještě tábory Mauthausen, Melk a Gunskirchen a pochod smrti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Chlapec, který přežil pochod smrti

237 Kč
190 Kč
Vyzvědačka - 20%
V Coelhově románu Vyzvědačka ožívá skutečný příběh Maty Hari, slavné kurtizány obviněné ze špionáže, která byla před sto lety popravena pro velezradu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vyzvědačka

159 Kč
127 Kč
Život mimo kategorie - 20%
(2x)
John Bok (1945) se narodil do česko-britské rodiny (jeho otec byl válečným letcem, matka Angličanka). Podepsal Chartu 77, byl perzekuován policií, po roce 1989 pracoval v Úřadu pro ochranu ústavy a demokracie a ve FBIS.
neobyčejné osudy
Ukázky

Život mimo kategorie

245 Kč
196 Kč
Cesta šamana - 20%
(1x)
Hernán Mamani strávil velkou část života v divokém tempu západní civilizace. Když se však jeho tělo vzbouřilo a tradiční medicína mu nedokázala pomoci, vydal se za svými kořeny.
neobyčejné osudy
Ukázky

Cesta šamana

279 Kč
223 Kč
Dubajka – příběh letušky - 20%
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

neobyčejné osudy
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
183 Kč
Felix, plnou parou vpřed - 20%
(1x)
Volné pokračování titulu Felix z nástupiště č. 1 – další povídání o kocourovi, který není kocour, ale kočka, a o yorkshirské železniční stanici Huddersfield. Kniha s vtipným a laskavým nadhledem zachycuje každodenní život na nádraží, zdejší zaměstnance, různé postavičky a návštěvníky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Felix, plnou parou vpřed

229 Kč
183 Kč
Aspergerův syndrom - 20%
Navenek vypadají stejně jako všichni ostatní, ale jejich nitro skličuje neschopnost porozumět okolnímu, pro ně komplikovanému a nevyzpytatelnému světu plnému nepředvídatelných emocí, reakcí a potřeb ostatních lidí.
neobyčejné osudy
Ukázky

Aspergerův syndrom

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 55 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>