Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
humor

Špeky - 6%
(8x)
Humorný román jednoho z autorů slavné sci-fi Červený trpaslík vypráví o tom, jak těžký život mají tlusťoši (a někdy i ti ostatní).
humor

Špeky

203 Kč
191 Kč
Malé překvapení: Tajný deník Hendrika Groena - 11%
Poklidný život dvou nizozemských důchodců, kteří se každý pátek scházejí na šachy, něco dobrého k jídlu a hlavně k pití, vykolejí docela malá holčička.
humor

Malé překvapení: Tajný deník Hendrika Groena

269 Kč
239 Kč
Mozek génia - 11%
Pravda, láska a kokain. Nebo piko? Nikdy nevíš. Míla aspoň ví, že dělat dobře špatnou věc je morální maximou, se kterou jako copywriter dojdeš nejdál.
humor

Mozek génia

179 Kč
159 Kč
Pračlovíčci - Hurá na mamuta! - 11%
(2x)
Dost s bobulemi! Malí pračlovíčci už mají všech těch lesních plodů plné zuby a dali by si mamutí steak, pěkně křupavý a šťavnatý!
humor

Pračlovíčci - Hurá na mamuta!

206 Kč
183 Kč
Proč je mámě všechno u ***! - 11%
Mámina sladká děťátka dospěla do klátících se teenagerů a místo dohadů, kdo by vyhrál v souboji mezi dračím jezevcem a ninja koněm, tráví noci na Snapchatu a dorozumívají se výhradně posunky a vrčením.
humor

Proč je mámě všechno u ***!

332 Kč
295 Kč
Šlehy V Síti - 11%
„Šlehy“ jsou břitké glosy a krátké postřehy, kterými Ivan Langer komentuje aktuální politické a společenské dění. Bez obalu, s vtipem, nadhledem i s přiměřenou dávkou sarkasmu a ironie. O koronaviru, o vládě, o Evropě, o Babišovi, o lidech i o sobě.
humor

Šlehy V Síti

152 Kč
135 Kč
Hoď se do pogody - 11%
(2x)
Můj tata je, jak to jen hezky říct… přírodní úkaz, lokální baron Prášil. Na jeho obhajobu uvádím, že za to nemůže. Naše rodina Pogodů je totiž hodně bizarní seskupení bláznů a toto není ani tak kniha, jako dokořán otevřené okno do našeho obýváku.
humor

Hoď se do pogody

269 Kč
239 Kč
Jací jsou? - Japonci - 11%
Zábavný průvodce japonskou povahou. Poznejte povahu Japonců opravdu do hloubky. Seznamte se s jejich mentalitou neotřelou formou, vážně i humorně, s nadsázkou i pochopením.
humor

Jací jsou? - Japonci

134 Kč
119 Kč
Na spadnutí - 11%
(1x)
Nečekané dědictví umožní rodině Grega Heffleyho důkladně přestavět dům.
humor

Na spadnutí

206 Kč
183 Kč
Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka - 11%
(10x)
Navzdory názvu se čtenář v knize nedočká násilí ani krvavých scén, natož vraždy. Jediným utrpením jsou skřípnuté ploténky a ulámané umělé nehty. Čtvrtý díl úspěšné série humoristických románů o „poslední aristokratce“.
humor
Ukázky

Aristokratka a vlna zločinnosti na zámku Kostka

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 104 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>