Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2020

Prašina - Černý merkurit
(3x)
Prašinu sevřel mráz, neobydlené ulice jsou zaváté sněhem. Od prvního dobrodružství Jirky a En uplynuly měsíce, přímo v tajemné čtvrti si vybudovali klubovnu zvanou Doupě a objevili prašinskou část Krchleby, ze které přichází hrozba pro celé město.

Prašina - Černý merkurit

359 Kč
Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku
(1x)
Allan a Barbara Peasovi, autoři světově proslulého bestselleru Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách, ve své nové vtipné příručce převádějí řeč vědy a špičkového výzkumu do zábavného čtení a přinášejí odpovědi na otázky, jak najít skvělého partnera a zajistit si spokojenou budoucnost, jak naložit s nevěrným partnerem, co muže a ženy vzrušuje a co je naopak odrazuje nebo co dělat, když už nefunguje vzájemná přitažlivost.

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku

269 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.

Čarodějův učeň

359 Kč
Tělo
V Castle Rock se Teddy, Chris, Gordi a Vern doslechnou o dalším chlapci Rayovi Browerovi, který se ztratil a policie ho nemůže najít. Jelikož se jen flákají, rozhodnou se podniknout cestu, aby zmizelého nalezli.

Tělo

224 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma
(4x)
Největší cestovatelské dobrodružství od dob Honzíkovy cesty! - čte Miloň Čepelka

40 dní pěšky do Jeruzaléma

296 Kč
50 nejznámějších bajek
Nejznámější bajky v interpretaci oblíbených českých herců. Krátké pohádkové příběhy ze zvířecí říše obsahující užitečné ponaučení. Převyprávěné bajky Ezopa, La Fontaina a Krylova jsou přístupné i nejmladším posluchačům předškolního věku.

50 nejznámějších bajek

267 Kč
Bourneova totožnost
Jeho paměť je nepopsaný list. Pokud chce zjistit, co je zač, musí udělat nemožné. Vstal z mrtvých v létě 1975 u středomořského ostrůvku, kde ho postřeleného a se ztracenou pamětí vylovila rybářská bárka.

Bourneova totožnost

359 Kč
Disney - Aladin, Auta, Petr Pan
Audiopohádky podle filmů Disney. Vezměte své děti do kouzelné země pohádek podle filmů společnosti Disney.

Disney - Aladin, Auta, Petr Pan

179 Kč
Egypťan Sinuhet
(5x)
Nejúspěšnější román moderního finského klasika věrně zachycuje poměry v Egyptě za vlády 18. dynastie ve 14. století př. n. l.

Egypťan Sinuhet

701 Kč
Eugenie
(3x)
Román je inspirovaný skutečnými osudy Eugenie Egertové Janečkové a plzeňského hotelu Continental.

Eugenie

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 172 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 18 > >>