Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
věda a technika

Encyklopedie československých autobusů a trolejbusů V - TATRA - 11%
Encyklopedie československých autobusů a trolejbusů představuje poprvé v ucelené podobě vozidla automobilky TATRA. Tímto dílem a rokem 1989 se uzavírá pomyslná historie československých výrobců.
věda a technika

Encyklopedie československých autobusů a trolejbusů V - TATRA

855 Kč
760 Kč
Stavební truhlářství - 11%
Předkládaná publikace je názornou příručkou s množstvím detailů z oblasti stavebně-truhlářských spojů, týkajících se konstrukčního řešení dveří, oken, podlah, schodů a obložení stěn, ale také výkladních skříní a výkladců vyráběných na přelomu 19./20.stol.
věda a technika

Stavební truhlářství

215 Kč
191 Kč
Výstřel odnikud - 11%
Tato chronologická studie, ilustrovaná barevnými a černobílými fotografiemi, detailně popisuje vývoj výcviku, výzbroje a taktiky odstřelovačů.
věda a technika

Výstřel odnikud

539 Kč
479 Kč
Encyklopedie československých autobusů a trolejbusů IV - 11%
Čtvrtý svazek série encyklopedií obsahuje informace o nepřeberném množství cizích a kořistných vozů jež sloužily na našem území po celou dobu existence Československa.
věda a technika

Encyklopedie československých autobusů a trolejbusů IV

855 Kč
760 Kč
Od rozbřesku do svítání - 11%
Americký spisovatel zavádí čtenáře ve svém raném díle na ostrov Guadalcanal v Šalamounových ostrovech k pilotům Hendersonova polního letiště. Dramatické osobní příběhy na pozadí hrůz druhé světové války.
věda a technika

Od rozbřesku do svítání

251 Kč
223 Kč
Vojenská příručka přežití - 11%
Chris McNab ztělesňuje zkušeného odborníka na techniky přežití. V této příručce se např. dozvíte, jak nastražit pasti na zvířata, zhotovit lovecké nástroje, rozdělat signalizační oheň, postavit iglú, ošetřit žihadlo, slézt skálu...
věda a technika

Vojenská příručka přežití

332 Kč
295 Kč
Velitelé praporů SOS - 11%
(1x)
Publikace je vlastně čtvrtým dílem úspěšné trilogie „Jednotka určení SOS“. K jednotlivým životopisům jsou připojeny textové materiály vztahující se k působení dotyčné osoby v legiích, SOS nebo v protinacistickém odboji.
věda a technika
Ukázky

Velitelé praporů SOS

206 Kč
183 Kč
100 technických a industriálních staveb Středočeského kraje - 11%
Výpravná publikace představuje v abecedním pořádku sto nejzajímavějších středočeských mlýnů, dolů, hutí, vodních a vodárenských děl, továren, munufaktur, mostů a železnic.
věda a technika

100 technických a industriálních staveb Středočeského kraje

491 Kč
436 Kč
Zbraně I. a II. Světové války - 11%
Publikace předkládá zájemcům o tuto tematiku obsáhlý výběr pěchotních zbraní, a to palných i chladných, používaných během první a druhé světové války.
věda a technika

Zbraně I. a II. Světové války

359 Kč
319 Kč
Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I. - 6%
Ojedinělý atlas zachycuje v 1 300 ilustracích všechny významné motivy na kachlích gotiky a renesance a jejich základní varianty tak, jak se dochovaly.
věda a technika

Encyklopedie kachlů v Čechách, na Moravě a ve Slezsku I.

842 Kč
792 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 50 položek
<< < 1 .. 3 4 5