Nejprodávanější tituly - srpen 2020
svět

Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
svět

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Florencie a Toskánsko do kapsy - Lonely Planet - 11%

Překvapivě malá Florencie oplývá zvláštním kouzlem a překypuje kulturními zajímavostmi. Středověké ulice evokují tisíce příběhů a zdejší muzea a kostely jsou největším depozitářem renesančního umění na světě. Pronikněte přímo k srdci města.

svět

Florencie a Toskánsko do kapsy - Lonely Planet

224 Kč
199 Kč
Kia Ora E Hoa - 11%
Kia Ora E Hoa – příběh ze země Aotearoa – se odehrává v rozmezí sedmnácti let na Novém Zélandu. Je to nejen cestopis, ale především příběh člověka o jeho osudové cestě, kterým není nikdo jiný než autor sám.
svět

Kia Ora E Hoa

296 Kč
263 Kč
Mnichov a Bavorsko - Inspirace na cesty - 11%
Mnichov a celé Bavorsko jsou bezpochyby nejoblíbenější turistickou destinací v Německu. Průvodce představuje to nejzajímavější - fascinující historii, kulturu, tradiční gastronomii a bavorský životní styl.
svět

Mnichov a Bavorsko - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Oslo - 11%
Hlavní město Norska Oslo leží na březích Oslofjordu, zanořeného do jihovýchodního cípu Norska z průlivu spojujícího Severní a Baltské moře. Tato nejstarší skandinávská metropole je považována za vstupní bránu do jedné z nejkrásnějších zemí světa.
svět

Oslo

233 Kč
207 Kč
Praha - Inspirace na cesty - 11%
Nové vydání průvodce Prahou představuje nejzajímavější památky našeho hlavního města. Jsou zde zastoupeny architektonické slohy od románského a gotického přes renesanční a barokní až po secesní a modernistický.
svět

Praha - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů - 20%
(2x)
Přijde Mordor a sežere nás je knihou „on the road“ na východoevropský způsob. Stále zářivější hvězda polské literatury Ziemowit Szczerek projel zemi v potížích: Ukrajinu. Obešel se bez povinného sentimentu, kapesník nevytáhl ani jednou.
svět
Ukázky

Přijde Mordor a sežere nás aneb Tajná historie Slovanů

120 Kč
96 Kč
100 pohledů na Česko - 11%
100 lidí, 100 chutí, ale i 100 pohledů. Cestujte časem i prostorem s jedinečnou publikací o České republice.
svět

100 pohledů na Česko

621 Kč
552 Kč
Florencie - Inspirace na cesty - 11%
Nové aktualizované vydání kapesního průvodce. Jen málo měst se může pyšnit tím, že vytvořily natolik pozoruhodné dědictví během tak krátkého období.
svět

Florencie - Inspirace na cesty

206 Kč
183 Kč
Kuba - stručná historie států - 11%
Pestré dějiny ostrovního karibského státu - Kuby, která je dnes známá především díky kontroverzní postavě diktátora Fidela Castra, z pera předního amerikanisty prof. J. Opatrného.
svět

Kuba - stručná historie států

126 Kč
112 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>