Nejprodávanější tituly - srpen 2020
medicína

Anatomie 2
Druhý díl vynikající učebnice obsahuje anatomii gastropulmonálního a urogenitálního systému a soustavy žláz s vnitřní sekrecí. Oproti předchozímu vydání je text doplněn o poslední poznatky z oblastí týkajících se vývoje orgánů, genetiky a embryologie.
medicína

Anatomie 2

1 565 Kč
Dějiny medicíny
(3x)
Mimořádné dílo Roye Portera, jež shrnuje a hodnotí celý dosavadní vývoj praktické medicíny i lékařské vědy. Autor se snaží zachytit stále rychlejší a dynamičtější pokrok medicíny, uvědomuje si však i její současné limity ...
medicína
Ukázky

Dějiny medicíny

500 Kč
Gerontopsychiatrie
Gerontopsychiatrie se v tomto knižním zpracování věnuje především diagnostice, terapii, prevenci i výzkumu psychických poruch seniorů, na druhé straně se však významně překrývá s řadou dalších klinických i preklinických oborů.
medicína
Ukázky

Gerontopsychiatrie

310 Kč
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty
(4x)
Nedostatečný pocit vlastní hodnoty komplikuje výrazným způsobem život mnohým z nás. Důsledkem mohou být často úzkosti, deprese, psychosomatická onemocnění nebo různé formy závislostí.
medicína

Nedostatečný pocit vlastní hodnoty

251 Kč
Psychologie C. G. Junga
Jungova žákyně a jeho nejbližší kolegyně Jolande Jacobi si předsevzala, že názorně a zhuštěně představí základní pojmy Jungovy psychologie a myšlení. Kniha vyšla v prvním vydání v roce 1940 a byla několikrát přepracována a aktualizována.
medicína

Psychologie C. G. Junga

311 Kč
Migréna
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.
medicína

Migréna

377 Kč
Anatomie 1
(1x)
První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků.
medicína

Anatomie 1

1 813 Kč
Zdravotní nauka 1. díl
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
medicína

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
Psychologie osobnosti
Monografie shrnuje nejnovější poznatky o hlavních tématech psychologie osobnosti - temperamentu, rysech, inteligenci, sebepojetí, motivaci a vývoji osobnosti. Důraz je kladen na vývoj v oboru za posledních pětadvacet let.
medicína

Psychologie osobnosti

464 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 168 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 17 > >>