Nejprodávanější e-knihy - srpen 2020
česká

Otevřený prostor
Otevřený prostor je temnou groteskou a zároveň autentickou sondou do podivuhodného korporátního světa. Na pozadí krátkých čtivých kapitol se postupně vrství zásadní faustovský příběh dnešní doby.
česká
Ukázky

Otevřený prostor

198 Kč
Rybí krev
(51x)
Další román autora Selskýho baroka, který nás zavádí tentokrát na jihočeský venkov přelomu osmdesátých a devadesátých let dvacátého století. Kniha získala cenu Magnesia Litera pro nejlepší knihu roku 2013.
česká
Ukázky

Rybí krev

179 Kč
Iluze
Překladatelka Karla potkává Martina v těžkém období svého života. Doposud dokonalý vztah s jediným synem začíná s jeho dospíváním dostávat trhliny, když se Tomáš snaží vyrovnat s vlastní identitou a vztahem k otci a začne experimentovat s drogami.
česká
Ukázky

Iluze

179 Kč
Lapači prachu
(3x)
Románový debut Lucie Faulerové je nesentimentální a drásavá prozaická výpověď o dnešní mladé ženě – o jejím „ne vztahu“ k dětem a k mateřství, jež je únikem ze samoty a dosažením doživotní moci ovládat někoho druhého.
česká
Ukázky

Lapači prachu

168 Kč
Nečíst
(4x)
Útržky, úvahy, nonsensy, povídky. Myslí charismatického režiséra a herce putují fascinující postavy i vzpomínky: Český dobrodruh Eskymo Welzl si podává dveře s Jackem Kerouacem, Rolling Stones s maminčiným životopisem...
česká
Ukázky

Nečíst

279 Kč
Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět
(2x)
Čtyřicet zlepšováků, jak zdokonalit svět, které autor nenavrhuje politikům, ekonomům ani různým aktivistům, ale rovnou pánu Bohu, jsou vtipnou sondou do našich strachů, komplexů, slabostí, chyb, zbytečných starostí a malicherností.
česká
Ukázky

Rady pánu Bohu, jak vylepšit svět

149 Kč
V bílém plášti
(3x)
Svorníkem povídkové sbírky jedněch z nejlepších českých autorů současnosti jsou postavy mužů a žen v bílých pláštích, na jejichž práci závisí naše zdraví a mnohdy i život. Šest příběhů z prostředí nemocnic, sanitek i zubařských ordinací, ve kterých na nemoci, přicházející stáří, naděje....
česká
Ukázky

V bílém plášti

159 Kč
Válkotvůrci
(3x)
Povídky dnes nejprodávanějšího spisovatele fantastiky publikujícího pod pseudonymem František Kotleta stály na počátku jeho literární kariéry.
česká
Ukázky

Válkotvůrci

159 Kč
Vraždící golem
O pražské židovské čtvrti kolují pověsti, že prý zdejší rabín Jehuda Löw ben Becalel sestrojil umělého sluhu – golema, který mu slouží. Rabín Löw ho vybavil neuvěřitelnou silou, díky níž může golem i zabít.
česká
Ukázky

Vraždící golem

189 Kč
Zápisník alkoholičky
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

česká
Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 892 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 90 > >>