Nejprodávanější Kniha - srpen 2020
společenské vědy

Temné zítřky - 11%
(1x)
Technologie nikdy neudělaly svět přehlednější a jasnější — jen prostě zrychlují a zesilují vše lidské.
společenské vědy

Temné zítřky

314 Kč
279 Kč
Tváře normalizace - 11%
(1x)
Deník N ve spolupráci s historiky popsal osudy lidí, o něž normalizační režim opíral svou moc nebo kteří se stali výmluvnými symboly jeho praktik.
společenské vědy

Tváře normalizace

314 Kč
279 Kč
Zemský ráj jen na pohled - 11%
(1x)
Už dost bylo sentimentu a růžových brýlí. Opravdu je Česká republika ráj na zemi, jak se mnozí domnívají? Polský novinář a bohemista Michał Zabłocki ve svých provokativních reportážních úvahách neukazuje chalupářskou idylu, ale rýpe do českého rasismu, alkoholismu, korupce či bolavých míst nedávné historie.
společenské vědy

Zemský ráj jen na pohled

269 Kč
239 Kč
Jak opravit budoucnost - 11%
(1x)
Známý kritik digitální revoluce tentokrát přichází s užitečnými návody, jak zvrátit znepokojivý vývoj v oblasti informačních technologií a otevřít si cestu k takové digitální budoucnosti, na kterou bychom se opět mohli těšit.
společenské vědy

Jak opravit budoucnost

313 Kč
278 Kč
Kulturní vzorce - 11%
Kniha Kulturní vzorce patří k nejznámějších klasickým dílům kulturní antropologie. Každá kultura je zároveň autorkou vylíčena tak mistrně, že kniha je poutavou četbou i pro naprosté laiky.
společenské vědy

Kulturní vzorce

332 Kč
295 Kč
Lid versus demokracie - 11%
(2x)
Autoritářští populisté po celém světě – od Indie po Turecko a od Polska po Spojené státy – rozšiřují a upevňují svůj politický vliv a moc.
společenské vědy
Ukázky

Lid versus demokracie

357 Kč
318 Kč
Marxismus a skok do království svobody - 11%
(1x)
Jedinečný pokus o analýzu marxismu jako filozofického a sociologického systému, založeného na utopickém myšlení směřování k individuální svobodě.
společenské vědy

Marxismus a skok do království svobody

448 Kč
398 Kč
Přežít nebo zemřít - 11%
(3x)
Evropa si příliš zvykla na život v míru a ekonomickém blahobytu. Když odečteme sice krvavé, ale lokální válečné akce na Balkáně v 90. letech, žijeme v míru od konce druhé světové války už více než sedmdesát let.
společenské vědy

Přežít nebo zemřít

314 Kč
279 Kč
S androidkou v posteli - 11%
(6x)
Kniha je určena pro každého, kdo se zajímá o současné dění. Demaskuje, jak snadno jsou média zneužitelná, jak lehce lze zmanipulovat dav, aby naletěl politikům i různým aktivistům.
společenské vědy
Ukázky

S androidkou v posteli

269 Kč
239 Kč
Sestup k bohyni - 11%
(1x)
Psycholožka Sylvia Brinton Perera ve své knize ukazuje, jak mohou dnes ženy znovu nalézt potlačené aspekty archetypického ženství a vydat se tak na cestu k vnitřní svobodě a celistvosti.
společenské vědy
Ukázky

Sestup k bohyni

223 Kč
198 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 224 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 23 > >>