Nejprodávanější knihy - srpen 2020
ostatní

Bratrstvo tajných hrobů - 11%
Kniha vyprávění a vzpomínek plk. Valeriána zachycuje dvacet různých případů, členěných do tématických kapitol. Jako příslovečná červená nit jimi prochází kariérní a profesní vzestup kriminalisty, od typického začátečníka, až po šéfování "mordpartě".
ostatní

Bratrstvo tajných hrobů

179 Kč
159 Kč
Hawking - 11%
(1x)
Geniální fyzik v grafickém románu. Příběh Stephana Hawkinga a jeho světa fascinujících objevů a myšlenek. Skvělý komiks, který je zároveň životopisem i dobře zakuklenou učebnicí fyziky a kosmologie.
ostatní

Hawking

359 Kč
319 Kč
Nevím nic, ale řeknu všechno - 11%
Biografie zpracovaná formou interview přibližuje život proslulého francouzského filmového herce, režiséra a producenta.
ostatní

Nevím nic, ale řeknu všechno

44 Kč
39 Kč
Poustevník - 11%
V roce 1986 odjel dvacetiletý Christopher King do lesů Maine a skoro na třicet let zmizel z dosahu civilizace. Výjimečný příběh posledního skutečného poustevníka.
ostatní

Poustevník

269 Kč
239 Kč
Příběhy hudebních nástrojů - 11%
Cvrček Dalibor by se rád stal muzikantem.
ostatní

Příběhy hudebních nástrojů

224 Kč
199 Kč
Truhlářství - Tradice z pohledu dneška - 11%
Původně učebnice pro dva truhlářské obory, nábytkářství a stavební truhlářství dnes přibližují postupy starých mistrů a stavitelů. Konstrukce nábytku a Konstrukce stavebního truhlářství vychází v dotisku nového vydání po více než sedmdesáti letech.
ostatní

Truhlářství - Tradice z pohledu dneška

287 Kč
255 Kč
Větrák - Josef Větrovec - 11%
První životopisná kniha o vynikajícím českém herci, Josefu Větrovcovi. Díky svému plastickému herectví a sametově hlubokému hlasu s charakteristickým témbrem, byl hercem velkých dramatických i komediálních rolí.
ostatní

Větrák - Josef Větrovec

359 Kč
319 Kč
Cestovatelé ve třetí říši - 11%
(2x)
Kniha Cestovatelé ve třetí říši se snaží odpovědět na otázku, zda současníci mohli pochopit podstatu nacionálního socialismu, čelit vlivu nacistické propagandy a tušit či předvídat holokaust.
ostatní
Ukázky

Cestovatelé ve třetí říši

358 Kč
318 Kč
Hornické vdovy - 11%
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ostatní
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
271 Kč
Jan Baťa: Známý neznámý - 11%
Kniha je svým poutavým vyprávěním skoro rukovětí Janova života. Kromě dosud nepublikovaných fotografií, faktů, myšlenek a statí přináší i dokumenty, pro něž byl odsuzován: pověstný plán na přesídlení republiky do Patagonie či dopisy bratrovi atd.
ostatní

Jan Baťa: Známý neznámý

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 845 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 85 > >>