Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2020
přírodní vědy

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika - 11%
Volné pokračování publikací Chemické prvky kolem nás a Chemické sloučeniny kolem nás – anorganika se zaměřuje na představení organických sloučenin nejen v podobě vzorců a chrakteristik, ale taktéž zajímavostí a jejich praktického využití.
přírodní vědy

Chemické sloučeniny kolem nás – Organika

206 Kč
183 Kč
Jáchymov - 11%
(1x)
Jáchymov je jednou ze světově proslulých lokalit minerálů v České republice. Místní rudní revír proslul nálezy bohatých stříbrných bonanz.
přírodní vědy
Ukázky

Jáchymov

765 Kč
680 Kč
Jak pozorovat ptáky - 11%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy

Jak pozorovat ptáky

332 Kč
295 Kč
Jak se žije medvědům v různých částech světa - 11%
Není medvěd jako medvěd. Na naší planetě žije osm druhů medvědů s pěknou řádkou poddruhů. Který medvěd je největší a který nejmenší?
přírodní vědy

Jak se žije medvědům v různých částech světa

233 Kč
207 Kč
Je voda víc než H2O? - 11%
Věda posledních dvou staletí zredukovala mytické představy o vodě na jednoduchý chemický vzorec „čisté vody“, popř. v ní rozpuštěné různé látky.
přírodní vědy

Je voda víc než H2O?

176 Kč
156 Kč
Kosmetika z rostlin - 11%
Kniha pojednává o rostlinách používaných v kosmetice, které jsou často i rostlinami léčivými.
přírodní vědy

Kosmetika z rostlin

449 Kč
399 Kč
Let na Měsíc - 11%
Na osmdesáti bohatě ilustrovaných stranách shrnuje publikace důležité informace o cestě astronautů, vesmírných závodech, celém programu Apollo, raketách, kosmických lodích a také o budoucích plánech na osídlení našeho nejbližšího vesmírného souseda.
přírodní vědy

Let na Měsíc

269 Kč
239 Kč
Louka - 11%
Lechtající trávy, zářivé květiny, bzučící hmyz: Jan Haft nás bere na objevitelskou cestu do skutečného ráje přírody, kde žijí stovky pestrobarevných rostlin a fascinujících živočichů v často překvapivých společenstvích.
přírodní vědy
Ukázky

Louka

332 Kč
295 Kč
Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě - 47%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k objevování veškeré přírody, která je kolem tebe, uprostřed tvého města nebo tvé vesnice.
přírodní vědy

Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě

116 Kč
62 Kč
Národní parky USA - Lonely Planet
„Americké národní parky nabízejí jedny z nejpůsobivějších scenérií na této planetě. Šedesát pečlivě střežených výjimečných oblastí jsou výkladní skříní tohoto jedinečného koutu, kde přírodní síly vykouzlily to nejlepší ze své nepřeberné palety.“
přírodní vědy

Národní parky USA - Lonely Planet

269 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 127 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 13 > >>